Idei frumoase pentru a crea un perete-accent in dormitor

0
2462
perete-accent in dormitor

Idei frumoase pentru a crea un perete-accent in dormitor

Revitalizeaza design-ul incaperii creand un astfel de perete-accent in dormitor. Vei reusi sa scoti camera din monotonie, creand un aspect placut si interesant in acest spatiu.


Galeria foto de mai jos va prezinta o serie de idei frumoase pentru a schimba aspectul incaperii. Relaxarea va fi mult mai placuta intr-o camera in care iti este drag sa intri

Camera in culori deschise decorata cu un perete inchis

O camera decorata in culori deschise poate fi scoasa in evidenta cu ajutorul unui perete-accent de o culoare inchisa, care iese in evidenta.

Poti opta pentru a decora incaperea in culori deschise pentru a oferi spatiului luminozitate. In acest fel, o incapere mica va parea mult mai mare, mai spatioasa. Un perete inchis la culoare poate fi piesa de rezistenta din acest spatiu. Fie ca vorbim de un verde inchis, albastru inchis sau o nuanta de gri, acest perete se va transforma in spatiul ce va atrage prima data atentia.


Mobila de bucatarie deosebita – Modele de picturi sau tapet superb

De ce sa alegi fototapetul – 5 idei care iti transforma locuinta

Alegerea unui fototapet

Pe langa faptul ca iti infrumuseteaza camera, un fototapet este ideal si pentru ca poate tine perfect locul unei piese de arta.

Iti reimprospateaza aspectul locuintei si este ideal pentru un dormitor chic. Fototapetul poate fi montat chiar de tine, acesta fiind un avantaj care te ajuta sa inclini inspre a alege un astfel de decor.

Este accesibil ca pret, se monteaza rapid si poate fi o varianta mult mai buna decat revopsirea peretelui. Fototapetul se curata usor, doar cu apa, iar modelele din care poti alege sunt variate si extrem de atragatoare. Il poti personaliza exact asa cum iti doresti si vei avea o camera absolut superba.


sursa foto: Pinterest