Idei practice de a decupa si de a prezenta fructele pe platouri
Desi mai sunt cateva zile pana la sarbatori, inca ne intrebam ce meniu sa punem pe masa festiva. Fireste ca vom pune mancaruri traditionale romanesti, incepand cu preparatele din miel si pana la deliciosii cozonaci facuti in casa. Dar pentru ca fructele sunt nelipsite din meniu, am ales pentru voi cateva idei practice de a le prezenta cat mai frumos si mai ingenios, atat pentru a va surprinde musafirii cat si pentru a avea o masa frumos aranjata.
Decupatul fructelor este o treaba destul de usoara spunem noi, dar meticuloasa, de aceea va sfatuim sa va inarmati cu multa rabdare, deoarece finalul nu poate fi decat unul spectaculos, iar cine nu are timp pentru asa ceva poate sa-si i-a ajutoare si ne referim la tinerii din familie, pentru ca si ei se pricep la astfel de activitati.
Pentru a arata cat mai estetic pe platouri si pentru a va impresiona musafirii, ce parere aveti de ideea de a realiza dintr-o capsuna un mic trandafir sau cum puteti face un iepuras dintr-un ananas. In cazul in care v-am starnit interesul cu aceste idei practice va invitam sa urmariti imaginile de mai jos, imagini care va descriu pasii pe care trebuie sa-i urmati.
De aceea, daca preferati pentru masa de Paste platouri cu fructe, in afara de mancarurile traditionale, faceti o alegere buna, deoarece vor arata nemaipomenit in farfurii.
Poate ca nu este chiar sezonul pepenilor, insa nu ar fi rau sa aflati din ideile de astazi cum ii puteti decupa in asa fel incat sa realizati ceva cu adevarat spectaculos ca si aranjament din fructe.
Iata cateva idei de aranjamente din kiwi. Miezul se poate scoate foarte usor, iar coaja ramasa o puteti umple cu mici cubulete din altfel de sortimente de fructe.