Intrebuintari nebanuite ale bicarbonatului de sodiu in casa

0
752
bicarbonat de sodiu

Intrebuintari nebanuite ale bicarbonatului de sodiu in casa

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu succes in gospodarie deoarece are beneficii incredibile si este un ingredient uimitor!


Acest ingredient nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Este ideal atat pentru frumusete, cat si pentru curatenie si pentru dezinfectare.

Bicarbonatul de sodiu in gospodarie

Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa cureti petele galbene

Aplica bicarbonat de sodiu pe petele galbene de pe haine care s-au facut de la transpiratie si apoi lasa-le sa se inmoaie in foarte putina apa, cat sa umezesti acea pata. Petele galbene vor disparea!

Bicarbonatul de sodiu absoarbe mirosurile

O farfurioara cu bicarbonat de sodiu pozitionata in frigiderul tau va absorbi toate mirosurile neplacute. Atunci cand decizi ca este timpul sa schimbi bicarbonatul de sodiu din farfurie, nu il arunca! Foloseste-l pentru a curata petele de pe chiuveta!


Curata petele de pe chiuveta

Petele de pe chiuveta din baie si din bucatarie, dar si petele de pe bateriile de la chiuveta pot fi curatate cu ajutorul unei solutii preparate din bicarbonat de sodiu si putina apa. De asemenea, poti pune si cateva picaturi de lamaie pentru ca totul sa fie mai curat si mai stralucitor.

Bicarbonatul de sodiu inmoaie pensulele

Pensulele cu care ai vopsit sunt acum mult prea tari, aproape imposibil de refolosit? Foloseste o solutie realizata dintr-o ceasca de otet, 2 litri de apa si o ceasca de bicarbonat de sodiu. Pune amestecul pe foc sa fiarba si apoi pune pensulele acolo pentru ca acestea sa se inmoaie.

Bicarbonatul de sodiu mentine florile proaspete

Daca ai primit un buchet de flori si vrei sa il mentii proaspat pentru o perioada mare de timp, tot ce trebuie sa faci este sa pui in vaza o lingura de bicarbonat de sodiu.


Curata geamurile si oglinzile

Pare ca nimic nu mai poate scoate urmele si petele de pe geamuri si de pe oglinzi? Foloseste un amestec de apa si bicarbonat si o carpa moale pentru a scapa de toate petele dificile.

Sterilizeaza biberoanele bebelusului

Bicarbonatul de sodiu in apa fiarta are puterea de a steriliza si dezinfecta biberoanele bebelusului tau.

bicarbonatului de sodiu

Acest ingredient este util in orice casa si nu trebuie sa lipseasca nici din gospodaria ta!