Invata si tu sa confectionezi fundite pentru decorarea cadourilor!

0
2501

Invata si tu sa confectionezi fundite pentru decorarea cadourilor!

Atunci cand vreti sa oferiti un cadou cuiva drag, cei mai multi dintre voi nu apelati la vreun specialist in domeniu pentru a vi-l impacheta, ci pur si simplu cumparati o punguta pentru cadouri si gata. Avem dreptate? Dar pentru ca ne aflam in luna cadourilor si toata lumea pregateste daruri pentru familie si prieteni, iata un bun prilej de a invata cum sa confectionati niste fundite spectaculoase cu ajutorul acestor idei practice.


Asadar vrem sa va aratam in acest articol cum micile detalii precum funditele de care vorbeam mai inainte, fac din cadoul respectiv unul cu totul si cu totul special.

Ne asteptam sa spuneti ca nu-i asa de greu sa realizezi o fundita dintr-un metru de panglica, insa trebuie sa va contrazicem, deoarece nu puteti decora un cadou cu niste fundite realizate dupa metoda clasica invatata in copilarie, ci cu unele mai elegante si mai rafinate.

Nu va faceti griji daca nu stiti cum sa incepeti un astfel de proiect, deoarece v-am pregatit noi 2 metode simple pe care vi le dezvaluim in imaginile de mai jos. Priviti!


Prima metoda

fundite-1

fundite-2

fundite-3

fundite-4

fundite-5

fundite-6

A doua metoda

fundite-8

fundite-9

fundite-10

fundite-11

fundite-12

fundite-13

fundite-14

fundite-15

fundite-7

sursa foto