Noi modalitati creative pentru a refolosi tuburile din carton

Noi modalitati creative pentru a refolosi tuburile din carton

Alte modalitati uluitoare pentru a refolosi tuburile din carton. Putem fi creativi utilizand tuburile de carton pentru a ne organiza esarfele, de exemplu.


Noi, femeile, avem o mare problema atunci cand vine vorba de hainele noastre. In diminetile in care ne grabim, dorim sa gasim lucrurile perfecte pentru a ne imbraca, fara sa pierdem mult timp. Daca nimerim o zi racoroasa, trebuie sa gasim cat mai repede o esarfa care sa se asorteze cu imbracamintea pe care am ales-o in ziua respectiva. Daca esarfele noastre sunt asezate una peste alta sau inghesuite, ele se vor sifona sau nu le vom vedea bine. De aceea, putem sa le aranjam cu ajutorul acestor tuburi din carton. Astfel, ele vor sta intr-un loc in care posibilitatea de a se sifona este mult mai mica, acest lucru depinzand foarte mult si de materialul din care este facut.

De asemenea, daca avem nopti in care lucram pana tarziu, biroul nostru trebuie sa fie intr-o ordine desavarsita pentru a nu ne lua mult timp sa gasim pixuri, creioane si alte lucruri de care avem nevoie. Tuburile din carton sunt niste suporturi perfecte si le putem colora pentru ca ele sa arate foarte bine. Acum foarfecele, capsatorul si pixurile vor fi in suporturi diferite si le vom vedea imediat.

O alta problema care intervine atunci cand facem curatenie in dulapuri este aranjarea cablurilor. Nu stim cum sa le tinem in dulap pentru a nu le rupe, dar nici pentru a le amesteca sau pentru a le incalci. Acesta este, din punctul nostru de vedere, cel mai creativ proiect si cel mai inteligent in ceea ce priveste reutilizarea tuburilor din carton de la hartia igienica.


Vedem, in urmatorul articol, o multime de idei ingenioase pentru proiecte usor de facut:

tuburile din carton (1)

tuburile din carton (2)

tuburile din carton (3)

tuburile din carton (4)

tuburile din carton (5)

tuburile din carton (7)

tuburile din carton (8)

tuburile din carton (9)

tuburile din carton (10)

tuburile din carton (11)

tuburile din carton (12)

tuburile din carton (13)

tuburile din carton (14)

tuburile din carton (15)

tuburile din carton (16)

tuburile din carton (17)

tuburile din carton (18)

tuburile din carton (19)

tuburile din carton (20)

tuburile din carton (21)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI