Obiecte decorative din boabe de cafea – 14 proiecte care te vor cuceri

Obiecte decorative din boabe de cafea – 14 proiecte care te vor cuceri

Suntem siguri ca nu exista persoana care sa nu-si inceapa ziua fara o cafea aromata. Este o licoare cu un gust deosebit si care ne binedispune inca de la primele ore ale diminetii. Ei bine, daca nu ati ghicit subiectul de astazi, si nici nu aveati cum sa-l ghiciti, vi-l spunem noi. Este vorba despre obiecte decorative din boabe de cafea.


De ce sunt spectaculoase obiectele decorative din boabe de cafea?

Nu avem de unde sa stim daca astfel de obiecte decorative sunt sau nu ceva nou pentru voi. Ceea ce stim sigur, este faptul ca sunt spectaculoase din punct de vedere estetic. Si mai stim ca este nevoie de o multime de timp pentru a fi realizate. Spunem asta deoarece nu oricine ar avea rabdarea necesara pentru a lipi boabele una cate una. Si cu asta credem ca am raspuns si la intrebarea din subtitlul de mai sus.

boabe de cafea

Ce accesorii ne trebuie pentru a realiza obiecte decorative din boabe de cafea

Evident ca nu putem trece mai departe fara sa enumeram si celelalte accesorii necesare. Spre exemplu, avem nevoie de un suport pe care sa lipim boabele de cafea. Suportul poate fi o bucata de panza sau o bucata de lemn. Dar putem folosi cu succes cartonul sau o bucata de placaj. Lipiciul transparent este un alt accesoriu indispensabil.

boabe de cafea boabe de cafea

De ce avem nevoie de schite pentru a reusi proiecte spectaculoase din boabe de cafea?

Un lucru este clar. Fara o schita trasata in prealabil, nu vom putea lucra astfel de proiecte spectaculoase. Spre exemplu, pentru a realiza o pisicuta sau o barca ar fi indicat sa ne folosim de un desen scos la o imprimanta. Dar nu este decat o sugestie.


Lasam asadar aceste idei creative sa fie sursa de inspiratie pentru cei care au hobby-uri din cele mai neasteptate. Priviti!

boabe de cafea

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI