Mini-casute realizate din bucati de lemn vechi, perfecte pentru o curte mica

0
769

Mini-casute realizate din bucati de lemn vechi, perfecte pentru o curte mica

Iata cum aceste mini-casute se potrivesc perfect in orice curte, indiferent de cat de micuta este aceasta. Se construiesc din lemn si pot fi realizate chiar de tine, nefiind nevoie de un ajutor profesionist.


Intrebuintarile acestor mini-casute sunt multiple, ele fiind ideale atat pentru a depozita unelte, dar si pentru a crea aici o mica zona de relaxare.

Construirea unui spatiu de relaxare la umbra

Intr-o mini-casuta acoperita poti amenaja o zona de relaxare pentru doua sau patru persoane. Cu o masuta, cateva scaune, dar si un corp de iluminat pentru seara poti crea atmosfera ideala de relaxare.

In functie de cum alegi sa amenajezi locul, poti obtine un spatiu mai frumos, mai creativ, dar si un loc mai elegant. Daca peretii acestei casute sunt construiti din ferestre vechi, de exemplu, alege mici perdele pe care sa le pozitionezi pentru un efect superb.


Mini-casute pentru pastrarea uneltelor

Persoanele ce lucreaza in gradina sau in curte pentru a mentine florile frumoase si sanatoase, au nevoie de unelte de gradinarit. Atat o mica lopata, cat si grebla pentru frunze si resturi vegetale, dar si foarfeca pentru taierea arborilor decorativi, toate acestea pot fi protejate de temperaturile scazute si de ploi intr-o astfel de casuta de lemn.

Decorativa, frumoasa, casuta poate fi spatiul ideal pentru a pastra si depozita uneltele.

Loc de relaxare langa gratar

Langa zona in care faci gratar poti amenaja un spatiu de relaxare sub forma unei casute din lemn. Atunci cand lunile de toamna se apropie, aici te poti adaposti de ploile scurte, fara sa fii nevoit sa intri in casa.


Este un spatiu micut, dar romantic, un spatiu ce va fi iubit de catre toata lumea.

Amenajarea unei terase in curtea casei tale – Elegant, spectaculos, superb

O terasa micuta, un loc de vis pentru relaxare si reculegere

sursa foto: Pinterest