Alegerea trandafirilor pentru gradina ta – Sfaturi pentru a alege soiul potrivit

Alegerea trandafirilor pentru gradina ta – Sfaturi pentru a alege soiul potrivit

Trandafirii sunt flori absolut spectaculoase, flori ce iti completeaza gradina sau curtea si o transforma intr-un loc cu adevarat magnific.


Pentru foarte multi oameni, o gradina nu este completa daca nu are trandafiri. Din fericire, acestia sunt de atatea forme si atatea marimi, incat sigur exista o specie pe gustul fiecaruia.

Am pregatit cateva sfaturi si idei pentru a alege si tu soiul potrivit de trandafiri pentru gradina ta. Inspira-te din ideile de mai jos.

Flori superbe pentru gradina sau curtea ta – Alegerea trandafirilor

Aici i-am impartit in grupe, pentru a fi mai usor sa ne referim atunci cand vine vorba de ei. In primul grup avem ceea ce cunoastem ca tufis sau trandafir cu flori mari (Trandafirul de ceai hibrid) si trandafiri cu flori mici, inchise (floribunda).


Trandafiri rosii, pasionali, absolut superbi, flori ce iti cuceresc privirea

Acestea ofera un aranjament floral durabil, dar pe langa flori, plantele nu sunt atractive, tinzand sa arate golase si tepene, mai ales dupa taiere. Ele pot fi folosite cu efect maxim intr-un strat amestecat, unde florile lor se adauga efectului general si alte plante servesc spre a le ascunde tulpinile golase.

4 Trucuri pentru trandafiri superbi, ce infloresc bogat si impunator

Cum ascundem aceste tulpini?

Lavanda este planta clasica pentru a incadra marginea unui strat de trandafiri. Ea aduce gradinii sarmul traditional si aroma dulce ascunzand, in acelasi timp, tulpinile plantelor de la vedere. Sunt ideale pentru decorul gradinii tale.

Alta specie potrivita din aceasta categorie este „Iceberg”. Trandafirii standard si cei plangatori se potrivesc de asemenea in acest grup. Ei pot fi folositi pentru a aduce inaltimea necesara intr-un peisaj formal. Trandafirii standard au deseori un aspect formal, teapan.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI