Mobilier din ratan – 19 modele elegante care va vor schimba locuinta

Mobilier din ratan – 19 modele elegante care va vor schimba locuinta

Designul unei locuinte este foarte important, de aceea daca preferati solutii simple dar si elegante in acelasi timp, atunci urmariti articolul de astazi care va ofera idei pentru amenajarea unei casei cu mobilier din ratan.


In prezent mobilierul de ratan se afla la mare cautare pentru confortul si aspectul sau estetic ce creaza acea atmosfera calda si primitoare dintr-o locuinta. Este usor de intretinut si nu in ultimul rand foarte frumos.  Ideal ar fi sa-l alegeti pe cel natural insa in ultima perioada si cel sintetic a castigat tot mai mult teren printre cumparatori, tocmai pentru confortul si esteticul sau.

Este la fel de elegant ca si cel natural si are o durata de viata mult mai mare. Nu necesita multa ingrijire ci doar o curatare periodica cu o solutie din apa si sapun. In plus este foarte usor si nu veti intampina greutati atunci cand veti dori sa faceti curatenie in casa.

Cum reuşeşte mobilierul din ratan sa dea acel aspect simplu si elegant unei locuinte? Daca vrei sa afli, atunci te invitam sa urmaresti ideile din acest articol.


mobilier din ratan 7

mobilier din ratan 8

mobilier din ratan 9 mobilier din ratan 10

mobilier din ratan 11

mobilier din ratan 12 mobilier din ratan 13

mobilier din ratan 14

mobilier din ratan 15

mobilier din ratan 16

mobilier din ratan 17

mobilier din ratan 18

mobilier din ratan 19

mobilier din ratan 1

mobilier din ratan 2

mobilier din ratan 3

mobilier din ratan 4

mobilier din ratan 5

mobilier din ratan 6

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI