Mobilier pentru gradina din tamburi de lemn – idei practice

Mobilier pentru gradina din tamburi de lemn – idei practice

Ca si paletii din lemn, tamburii sunt la fel de buni pentru a fi transformati in piese de mobilier pentru gradina. Din acest motiv ne-am gandit sa va oferim cateva idei practice in articolul de astazi.


Sunt masivi, au mult material lemnos in ei, pot fi decupati dupa bunul plac si o sa exemplificam acest lucru prin imaginile de mai jos.

Asadar daca v-ati ales cu un astfel de tambur din lemn in curte in urma unor lucrari de constructii, sfatul nostru ar fi sa nu-l aruncati sau sa-l puneti pe foc pentru ca va dam noi idei de a-l folosi in proiecte minunate precum cele de astazi.

Ce puteti confectiona din ei? Ce spuneti de acele seturi de bancute pentru terasa sau despre o macheta sub forma de masinuta, numai buna pentru a se juca cel mic in perioada vacantei. Ei bine, nu doar aceste doua variante le puteti realiza din astfel de tamburi din lemn.


Mai pot fi folositi cu succes ca suport pentru umbrelele care va adapostesc de soarele dogoritor. Noi gasim interesanti si acei tamburi transformati in mese pe care sa desenati o tabla de sah spre exemplu.

Dar pentru ca nu vrem sa va mai tinem de vorba, va lasam sa urmariti minunatele proiecte din articolul de astazi.

idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

idei practice 15

idei practice 16

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI