Modalitati uimitoare de a agata ghivecele cu flori de peretele casei

0
7017
agata ghivecele cu flori

Modalitati uimitoare de a agata ghivecele cu flori de peretele casei

Descopera aceste modalitati uimitoare de a agata ghivecele cu flori de peretele casei pentru a iti scoate gospodaria in evidenta. Florile iti ofera un zambet pe buze in fiecare zi, iar colturile amenajate cu flori colorate sunt o adevarata oaza de liniste si de relaxare.


Daca ai o veranda, atunci opteaza ca langa spatiul de relaxare sa ai si tu un astfel de spatiu dedicat florilor. Cu cat il vei face mai colorat si cu cat il vei amenaja mai creativ, cu atat te vei indragosti mai mult de el.

Cu toate ca florile au singure puterea de a transforma orice spatiu, conteaza si suportul pe care il alegi pentru ele.

Suport realizat din bucati de lemn

Cu doar cateva placi din lemn poti sa construiesti astfel de rafturi. Daca esti o persoana creativa, nu te vei opri aici. Rafturile pentru flori pot fi si ele transformate intr-o casuta mica. Nu trebuie decat sa ii faci acel acoperis care va transforma un simplu suport intr-o casuta ce adaposteste ghivecele tale cu flori colorate.


Pentru a avea o primavara frumoasa, iti recomandam acest proiect.

Suport din lemn in forma de fluturi

Daca acest suport din lemn este ceva mai greu de realizat, este cu atat mai frumos. Cui nu ii plac fluturii? Oricine se bucura sa vada aceste gingase vietuitoare, fie ca este vorba de o forma pe peretele casei tale sau de fluturii ce ne bucura privirile atunci cand zboara prin curtea noastra.

Refoloseste paletii din lemn pentru a agata ghivecele cu flori

Daca tu consideri ca nu ai indemanare pentru a realiza proiecte complicate, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru un ornament mult mai simplu, dar cu acelasi efect.


Refoloseste paletii din lemn si vopseste-i intr-o culoare deschisa. Vei vedea cat de mult va conta acest lucru atunci cand pozitionezi decoratiunea in curtea casei tale.

sursa foto: Pinterest