Nu stii cum sa decorezi masa de sarbatori? Te ajutam noi cu aceste idei practice

0
3184

Nu stii cum sa decorezi masa de sarbatori? Te ajutam noi cu aceste idei practice

Este vremea, dragi cititoare, sa ne gandim putin si la felul cum decoram masa de Craciun, desi poate nu ar trebui inca sa ne preocupe astfel de treburi casnice. Chiar si asa, decat sa ne facem griji si din acest punct de vedere, mai bine urmarim aceste idei practice de a decora masa pregatita pentru cei dragi.


In orice caz, fiecare gazda are felul ei de a-si decora masa festiva si in mod special pe cea de Craciun, stiut fiind faptul ca aceasta sarbatoare se petrece in familie. De ce? Pentru ca este o zi speciala si este un bun prilej de a se strange in jurul mesei toti membrii familiei, dar si prietenii.

De data aceasta vom respecta traditia si va vom prezenta idei practice de a decora masa in culorile Craciunului, adica in rosu si alb.

Suntem aproape siguri ca toate cititoarele noastre au cel putin un accesoriu cu motive de iarna, prin urmare nu doar setul de farfurii colorate in rosu si alb, care sta frumos in dulap si asteapta sa fie asezat pe masa la ceas de sarbatoare, ci si paharele pentru vin, tot de culoare rosie sau servetelele din panza decorate cu indragitul Mos Craciun, toate compun acel tablou minunat in casa.


Spre exemplu, o masa festiva va iesi oricand in evidenta cu un servet de culoare rosie asezat peste o fata de masa de un alb imaculat, servet care poate fi si cu motive nationale.

Nu-i nici o problema daca nu aveti un set de farfurii rosii. Rezolvati acest aspect acoperind setul de farfurii albe cu un servetel de culoare rosie prins la mijloc cu un inel, accesorii care vor completa decorul realizat. Insa nu uitati sa lasati loc pe masa si pentru bucatele alese, gatite special pentru cei dragi :)

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

 

 

sursa foto