O terasa suspendata aduce un plus de design oricarei case – 17 idei de amenajari

O terasa suspendata aduce un plus de design oricarei case – 17 idei de amenajari

Inainte de a vorbi de bucuria de a locui intr-o casa la curte, vom vorbi despre amenajarea ei si in mod special despre amenajarile exterioare. Terasa, un ansamblu atasat casei inca din faza de proiect, necesita o atentie deosebita din partea noastra, deoarece trebuie sa surprinda in primul rand prin stilul elegant cu care este amenajata, iar in al doilea rand prin confortul pe care aceasta ni-l ofera.


Dar pentru ca nu toti suntem atat de norocosi, ne adresam acelor cititori care au posibilitatea, prin faptul ca locuiesc la curte, sa-si amenajeze terasa intr-un mod cat mai elegant. Dar nu orice fel de terasa, ci una pe mai multe nivele sau suspendata, cum ne place noua sa-i spunem. Construita langa casa, ea poate fi imbunatatita din punct de vedere al design-ului in asa fel incat sa surprinda orice privitor. Iar daca nu ne credeti va invitam sa urmariti aceste 17 idei practice.

La fel de bine se pot inspira din aceste imagini si cei care si-au propus vara aceasta ridicarea unei case. In ambele cazuri, aceste idei sunt binevenite spunem noi.

Aceste proiecte sunt potrivite si pentru cei care doresc sa-si amenajeze o intrare separata in cadrul aceleiasi locuinte, spre exemplu.


Puteti fructifica cu succes si locul de sub acest ansamblu construit separat, creand un spatiu deschis la etaj si unul la parter, care sa va adoposteasca de ploile reci de vara. Iata!

Pentru asemenea amenajari, va sugeram sa solicitati si parerea unui specialist in dimeniul constructiilor.

Cu un set de piese de mobilier adecvat puteti crea o atmosfera confortabila in orice loc din curte. Insa nu numai piesele de mobilier sunt importante ca si elemente de design, ci si iluminatul sau amenajarea cu jardiniere sau ghivece cu flori. Priviti!


terasa

terasa

terasa

terasa

 

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI