Oglinzile ca piese principale de decor – Idei de amenajari interioare aici

Oglinzile ca piese principale de decor – Idei de amenajari interioare aici

Oglinzile sunt genul de accesorii care se incadreaza perfect intr-un design modern. Mai mult de atat, ele pastreaza o armonie deplina cu celelalte decoruri interioare, contribuind din plin la infrumusetarea livingului sau dormitorului. Dar nu sunt singurele incaperi care pot fi infrumusetate cu astfel de obiecte decorative. Holul de la intrare sau baia sunt alte doua incaperi ale casei a caror decor poate fi schimbat intr-o clipa cu ajutorul oglinzilor. Urmarim asadar un articol cu 22 de idei de amenajari interioare.


Stim despre oglinzi ca sunt obiecte cu o suprafata neteda si lucioasa, acoperite pe una din parti cu un strat metalic care are propietatea de a reflecta lumina. Insa cea care formeaza imaginea este partea lucioasa.

Ca si in cazul tablourile, oglinzile de diferite forme, trebuie incadrate pe perete intr-o anumita ordine, pastrand in felul aceste un echilibru din punct de vedere estetic. Dar pentru ca nu toata lumea stie sa le pozitioneze corect, in asa fel incat imaginea lor de ansamblu sa fie una perfecta, v-am pregatit o serie de idei de amenajari in acest articol.

In ceea ce priveste locurile care pot fi puse in valoare cu ajutorul oglinzilor, spatiul de deasupra canapelei din living este un spatiu ideal. Dar si cel de deasupra comodei din hol sau generosul loc de deasupra patului din dormitor.


Dar si mai frumos decat aceste idei de amenajari interioare, este faptul ca putem realiza singuri unele rame din obiecte la indemana precum betisoarele din lemn, spre exemplu. Iar daca nu stiti cum sa incepeti un proiect de genul acesta, va invitam sa urmariti tutorialele de mai jos.

Poate ar trebui sa mai spunem ca florile, lumanarile sau obiectele artizanale contribuie si ele la un ambient cald si primitor. Priviti!

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI