Ornamente din sticle si cochilii de scoci – Proiecte de sfarsit de august

Ornamente din sticle si cochilii de scoci – Proiecte de sfarsit de august

Sfarsitul verii ne face mai creativi. Adevarat sau nu, noi ne-am propus sa va aratam prin intermediul acestor proiecte frumoase cum putem realiza ornamente din sticle si cochilii de scoici. Ornamente cu motive de vara, facute din accesorii la indemana. Accesorii precum sticle din sticla, cochilii de scoici, margele colorate sau sfoara.


Accesorii necesare pentru acest gen de ornamente din sticle si cochilii de scoici

Dupa cum bine ati presupus, sticlele din sticla si cochiliile de scoici sunt principalele accesorii. Dar de unde cochilii de scoici? Cum de unde? Din cele pe care le-ati adus din vacanta petrecuta la mare. Pentru ca da, suntem siguri ca ati adus in bagaje si astfel de lucruri. Ei bine, aveti ocazia sa le refolositi creativ, inspirandu-va din aceste idei creative. Insa doar acestea nu sunt suficiente. Mai aveti nevoie de diverse bucati de materiale textile, sfoara, margele, dar si de unele decoratiuni sub forma de fluturi, de exemplu. Sau orice alt accesoriu care credeti ca se potriveste cu un astfel de proiect.

ornamente din sticle

Cu ce ies in evidenta astfel de ornamente cu tematica

Daca ne intrebam ce le face atat de deosebite, raspunsul este unul singur. Imaginatia este cea care le face spectaculoase din punct de vedere estetic. Si nu vom afla acest lucru decat daca vom avea rabdarea neceara finalizarii unor astfel de proiecte creative. Prin urmare, propunem sa ne inspiram din imaginile de mai jos. Iata!

ornamente din sticle ornamente din sticle

Imaginatie si talent – Idei de ornamente din sticle si cochilii de scoici

Orice proiect realizat din lucruri banale inseamna imaginatie. Imaginatia de a potrivi accesoriile intre ele. Imaginatia de a combina culorile si asa mai departe.


Daca v-au placut aceste idei de ornamente si nu sunteti pregatiti sa va despartiti de vara decat intr-un mod creativ, iata mai jos cele mai inspirate proiecte de sfarsit de august.

ornamente din sticle ornamente din sticle ornamente din sticle ornamente din sticle ornamente din sticle ornamente din sticle

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI