Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea a II-a

0
35761
ornamente pentru gradina

Ornamente pentru gradina realizate din cauciucuri – Partea a II-a

O noua serie de idei fantastice de ornamente pentru gradina create din anvelope vechi. Descopera cum poti sa iti transformi curtea sau gradina intr-un loc spectaculos.


Ornamente pentru gradina in forma de fantana

Orice gospodarie are nevoie de o fantana. Cu toate acestea, gospodariile moderne au acum apa si canalizare moderna, astfel ca fantanile rustice nu mai exista. De aceea, te sfatuim sa realizezi si tu o astfel de fantana din cauciucuri vechi.

Suport pentru flori

Orice gospodarie are nevoie de cel putin un suport pentru flori. Ghivecele pozitionate in cauciucurile vechi sunt perfecte pentru a decora gardul pe interior. Ai grija ca florile sa fie pozitionate astfel incat sa aiba parte de lumina soarelui.

Decoratiuni haioase

Daca iti place sa te jocu cu culorile, atunci poti sa realizezi si tu ornamente din cauciucuri in forma de insecte haioase. Buburuze sau fluturasi pot fi realizati din astfel de caucicuri. Infrumuseteaza-ti si tu curtea cu ajutorul unor astfel de ornamente frumoase.


Mobilier pentru curtea ta

Suntem convinsi ca, cel putin o data, ai vrut sa dai o petrecere in curtea casei tale, dar nu ai avut suficient mobilier pentru gradina. Ei bine, cu ajutorul unor astfel de cauciucuri poti realiza scaune confortabile. De acum, iti poti invita toti prietenii la tine pentru a organiza un gratar sau o petrecere, fara sa iti mai faci griji ca nu ai mobilier suficient.

Mai mult decat atat, aceste piese de mobilier se depoziteaza foarte usor si ocupa putin spatiu, in comparatie cu scaunele normale.

Pentru masute, poti folosi paleti din lemn. Nu uita sa le dai culoare folosind vopsea colorata si diferita pentru fiecare scaun in parte. In acest mod, vei avea o gradina vesela in orice anotimp. Bineinteles, mobilierul poate fi folosit si pentru interiorul casei tale.


sursa foto: Pinterest