Ornamente superbe, colorate pentru o curte senzațională vara aceasta

Ornamente superbe, colorate pentru o curte senzațională vara aceasta

Adaugă un strop de culoare și stil cu ajutorul acestor ornamente superbe, realizate cu atenție la detalii și cu iubire pentru o vară de neuitat.


O atmosferă plină de viață poate fi realizată cu ajutorul ornamentelor, astfel încât să cucerești inimile tuturor celor care îți vor vizita curtea sau grădina.

Intră în universul ornamentelor colorate!

Cu ajutorul florilor spectaculoase, dar și cu ornamente realizate de tine din paleți de lemn, piatră naturală, dar și alte alte lucruri reutilizate, poți transforma gospodăria într-o oază de relaxare colorată.

Lasă-ți imaginația să zboare atunci când vine vorba de crearea ornamentelor și vei transforma curtea în propriul loc de relaxare, de recreere.


Refolosește lucrurile vechi

O mulțime de lucruri vechi pot fi refolosite și transformate în ornamente noi, absolut spectaculoase. Acestea pot fi poziționate chiar în curtea casei tale pentru a îți încânta musafirii, dar și pentru aduce un strop de culoare în curtea ta.

De exemplu, cu ajutorul unei structuri din metal refolosite poți să construiești un mic suport pentru florile tale. Construiește locuri pentru a poziționa ghivecele, astfel încât să te bucuri de o grădină verticală. De aici vei putea să îngrijești florile mai ușor, iar toate vor avea parte de aceeași cantitate de lumină naturală.

De asemenea, o astfel de grădină verticală poate fi extrem de utilă, mai ales într-o curte mică.


Nu uita de elementele naturale!

Piatra naturală, lemnul și cărămida trebuie introduse în designul curții tale. Acestea se potrivesc în orice fel de exterior deoarece vei aduce puțin din natură chiar în curtea casei tale.

Tufe bogate de flori: trandafiri, glicina si bougainvillea, un spectacol vizual

Cât de superb pot împodobi florile cățărătoare gospodăria ta

Flori superbe poziționate la intrarea în casă – Culorile care te întâmpină acasă

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI