Ornamente superbe pentru un Craciun linistit alaturi de cei dragi

0
762
Craciun linistit

Ornamente superbe pentru un Craciun linistit alaturi de cei dragi

Decoreaza-ti casa pentru un sentiment de liniste sufleteasca si un Craciun linistit, superb alaturi de cei dragi tie. Ornamentele pot fi pozitionate fie la masa de Craciun, fie in bradul nostru ori pe holul de la intrarea in casa.


Decoratiunile de Craciun iti fac casa mai frumoasa si iti intampina musafirii in moduri diferite si unice. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a decora si tu casa in ceas de sarbatoare.

Decoreaza masa de Craciun in moduri diferite

Foloseste vesela cu modele de Craciun, tacamuri colorate si pahare in culori frumoase. Masa de Craciun si aranjarea acesteia reprezinta o modalitate unica si perfecta de a iti pune in evidenta talentul artistic. Sa decorezi o masa frumos de Craciun inseamna sa stii cum sa pozitionezi decoratiunile una langa alta.

De asemenea, nu uita sa tii cont de reguli atunci cand vine vorba de aranjarea tacamurilor la masa.


Ornamente diferite, dar superbe pentru un Craciun de poveste in casa ta

Decorarea spatiului de langa semineu pentru un Craciun linistit

Semineul reprezinta un decor superb, dar si un spatiu ideal pentru a te relaxa. Atunci cand vine vorba de decorarea acestui spatiu, te invitam sa te inspiri si din articolul de aici: Cum sa aranjezi elegant, cu tema sarbatorilor de iarna, spatiul din jurul semineului.

Relaxeaza-te aici impreuna cu cei dragi la un pahar de vin fiert sau la un ceai cald.

Terase superbe amenajate cu ornamente ce au iz magic de Craciun

Noul trend in materie de ornamente de Craciun: brazi realizati din crengi

Decor superb pentru un Craciun linistit

Luminite de Craciun superbe, ornamente frumoase, crengute cu miros de brad proaspat, dar si conuri de brad sau lumanari parfumate. Toate aceste decoratiuni sunt ideale pentru casa ta, dandu-ti o stare de bine si oferindu-ti un sentiment placut de liniste sufleteasca.


sursa foto: Pinterest