Reciclarea sticlelor din plastic in 56 de forme diferite si creative

Reciclarea sticlelor din plastic in 56 de forme diferite si creative

Ideile pentru a recicla sticlele din plastic sunt infinite, insa noi ne vom limita astazi la doar 56 de proiecte spectaculoase si creative, pe care oricine le poate pune in aplicare si pe care suntem convinsi ca oricine le va iubi.


Reciclarea sticlelor din plastic inseamna mai mult decat simpla refolosire a unor materiale, decat reciclarea unor sticle de apa sau de suc pe care noi le-am folosit. Inseamna realizarea unor suporturi pentru flori, realizarea unor decoratiuni simpatice pentru noi si pentru cei mici, dar si realizarea de obiecte noi, practice si utile. Ceea ce dorim sa va spunem este ca, pe langa faptul ca noi vom economisi o multime de bani, bani pe care i-am fi dat pe acele ghivece, suporturi sau pe alte lucruri, dar vom si recicla lucruri si materiale pe care deja le-am folosit.

Asteptam sa vina primavara pentru a realiza proiecte frumoase

Abia asteptam sa vina primavara si sa realizam ghivece pe care sa le putem pune in gradina, sa putem realiza proiecte frumoase in exteriorul casei, dar si sa ne bucuram de razele calde ale soarelui.

Reciclarea sticlelor mereu a fost unul dintre lucrurile noastre preferate de realizat, iar noi venim in ajutorul vostru cu alte 56 de forme diferite pentru proiecte, forme pe care speram sa le puneti si voi in aplicare.


Ceapa poate fi plantata in sticle de 5l, in bidoanele de la apa plata pe care le-am folosit, iar ea va economisi astfel o multime de spatiu. Aceasta poate fi o solutie si daca locuiti la bloc, nu credeti?

O multime de alte idei frumoase va asteapta in galeria de mai jos. Noi va dorim vizionare placuta si speram sa puneti si voi in aplicare macar cateva dintre proiectele de mai jos. Va dorim spor la treaba!

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI