Redam gradinii un aer proaspat cu aceste idei de decoruri exterioare

Redam gradinii un aer proaspat cu aceste idei de decoruri exterioare

Si noi suntem cu gandul la anotimpul calduros care sta sa vina. Mai ales ca zilele acestea soarele ne-a zambit din plin. Un soare molipsitor care ne indeamna la visare, la decorurile vesele din curtea casei, la iarba verde sau la pomii infloriti. Printre peisajele minunate pe care ni le ofera primavara, propunem sa facem loc si acestor idei de decoruri exterioare, decoruri care redau gradinii noastre acel aer proaspat si reconfortant.


Idei de decoruri exterioare care improspateaza aspectul gradinii

Toate decorurile sunt frumoase daca sunt realizate cu imaginatie si creativitate. De exemplu, putem refolosi creativ o parte din uneltele si recipientele vechi de care vroiam sa ne debarasam. Reparate si cosmetizate, aceste obiecte sunt ideale pentru crearea unor decoruri de primavara. Sa vedem care sunt acestea.

Obiecte simple pe care le putem refolosi la crearea unor decoruri exterioare

Un spatar de scaun, o roata de bicicleta, o roaba sau o stropitoare din metal, sunt doar cateva din obiectele pe care le putem refolosi intr-un mod creativ. Pe unele din ele le putem folosi cu succes pe post de jardiniere. Pe altele le putem infrumuseta plantand flori in jurul lor.

Scarile si paletii din lemn ca idei de a decora exteriorul

Scarile sau paletii din lemn sunt obiecte ideale pentru a crea decoruri vintage in gradina. Stim despre stilul vintage ca inseamna intoarcerea la natural, la natura, la obiceiurile campenesti si la tot ceea ce inseamna taranesc, obiceiuri neatinse inca de aglomeratia urbana. Impodobite cu ghivece de flori, aceste obiecte pot transforma decorul intr-o clipa. Nu ne credeti? Priviti!


decoruri exterioare decoruri exterioare decoruri exterioare

Nu renuntam la obiceiul nostru de a va invita sa postati comentarii despre aceste idei de decoruri realizate dintr-o multime de lucruri banale si pe care va gandeati sa le aruncati la un moment dat. decoruri exterioare decoruri exterioare decoruri exterioare decoruri exterioare

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI