Refoloseste materialele de constructie in proiecte creative – Idei DIY

Refoloseste materialele de constructie in proiecte creative – Idei DIY

Piatra decorativa, caramida, piatra cubica sau placile de gresie pentru exterior, sunt doar cateva din materialele de constructie care raman dupa ridicarea unei case. Ce putem face cu ele? Simplu. Ori le returnam (o practica des intalnita) la magazinul de unde le-am procurat, ori le putem refolosi in proiecte creative. Ca de exemplu la realizarea unor decoruri inedite in gradina.


Materialele de constructie ca idei de a le refolosi creativ – Proiecte pentru gradina

Ce putem face cu resturile de piatra cubica sau cu niste placi de gresie? Noi am pus intrebarea. Noi trebuie sa raspundem. Cu piatra cubica, de exemplu, putem ingradi spatiul din jurul pomilor. Spatiu in care putem planta flori carora le prieste la umbra sau in semiumbra. Iar cele care iubesc astfel de zone sunt lacramioarele.

materialele de constructie

Caramizile rosii ca idei de a le refolosi la realizarea jardinierelor pentru flori

Ce putem face din caramizile rosii care ne-au ramas de la ridicarea zidurilor? Putem crea niste jardiniere. Sau putem delimita rondurile cu flori. Iar acestea sunt doar cateva exemple. Iata cum in imaginile de mai jos!

materialele de constructie materialele de constructie materialele de constructie

Amenajari cu stalpi construiti din caramizi – Idei de a delimita terasa casei

Atunci cand ne procuram materiale de constructie, intotdeauna ne luam o marja de siguranta. In sensul de a cumpara mai multe decat ne este necesar. Ei bine, un astfel de surplus il putem refolosi de exemplu la construirea unor stalpi din caramida, stalpi care sa delimiteze terasa casei. Iata mai jos cateva proiecte creative. Ba mai mult. Putem decora stalpii cu lampi solare, lampi care sa asigure un iluminat placut pe timp de seara. In plus, facem si o mica economie de resurse.


materialele de constructie materialele de constructie materialele de constructie

Daca v-au placut aceste idei de a refolosi o parte din materialele de constructie ramase de la lucrarile de amenajari, nu uitati ca asteptam sa le comentati pe pagina noastra de facebook.

materialele de constructie

sursa foto: Pinterest

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI