Refolosim creativ rotile de caruta – Idei de a decora gradina cu ele

0
1717

Refolosim creativ rotile de caruta – Idei de a decora gradina cu ele

Rotile de caruta sunt doar cateva din multitudinea de accesorii cu care putem decora gradina. Iar cu aceste idei ne adresam celor care adora decorurile rustice, dar nu numai. Asadar, daca preferati acest gen de ornamente, atunci trebuie sa stiti ca ati dat click pe articolul care trebuie.


De ce un subiect cu decoruri rustice in gradina?

Daca va intrebati de ce am ales un astfel de subiect, raspunsul este simplu. L-am ales din doua motive. Este primavara, prin urmare avem un intreg sezon la dispozitie in ceea ce priveste amenajarile exterioare. Iar al doilea motiv il reprezinta faptul ca din cateva accesorii banale putem crea decoruri minunate in curtea casei.

gradina gradina

Rolul florilor in gradina – Idei de a infrumuseta spatiile din curte

Este cunoscuta contributia florilor la infrumusetarea spatiilor din curte. De aceea, pe langa accesoriile rustice, avem nevoie si de flori. Motivul este lesne de inteles. Plantele sunt cele care transforma tot decorul intr-o clipa.

gradina

Spatii din curte pe care le putem infrumuseta cu ornamente rustice

Nu exista loc in curte care sa nu poata fi infrumuseta cu ornamente de acest fel. Unul dintre aceste locuri fiind portiunea cu gardul, portiune care, dupa parerea noastra, nu se evidentiaza cu nimic. Tocmai de aceea ar trebui sa o punem in valoare. Cum? Simplu. Cu aceste idei de amenajari exterioare.


gradina

Idei de a infrumuseta spatiul din jurul pomilor din curte.

gradina gradina

Roti de caruta pe post de suporturi pentru ghivecele cu flori

Cei care s-au plictisit de decorurile din curtea casei si isi doresc sa iasa in evidenta primavara aceasta cu ceva original, le dam noi cateva idei de amenajari. De exemplu, le sugeram sa transforme rotile de caruta in suporturi pentru ghivecele cu flori. Usor de zis. Greu de facut. Dar nu imposibil spunem noi. Iata!

gradina gradina gradina

sursa foto: Pinterest