Cele mai inspirate etajere minimaliste pentru un spatiu elegant

0
852
Cele mai inspirate etajere minimaliste pentru un spatiu elegant (28)

Cele mai inspirate etajere minimaliste pentru un spatiu elegant

Atunci cand vine vorba de decorarea casei si amenajarea incaperilor, lucrurile se schimba si sunt foarte diferite de la o persoana la alta. De ce zic acest lucru? Unei persoane poate sa ii placa foarte mult un design minimalist, insa o pot atrage si decoratiunile sofisticate.


Etajere minimaliste

Atunci cand discutam despre aceste etajere minimaliste, ne gandim si la spatiul pe care ele il ocupa. Un perete cu etajere va da impresia unei incaperi mai mari, mai frumoase si mai simple. Un perete care este plin de dulapuri si sifoniere, evident ca va micsora incaperea. Din dorinta de a va prezenta cateva idei de etajere minimaliste, am ales sa scriem acest articol. Alege si tu sa ai o camera in care iti vei instala cateva astfel de etajere, cu diferite culori si diferite forme geometrice. Voua va plac?

Depozitarea lucrurilor

Acesta este un subiect relativ sensibil atunci cand vine vorba de rafturi. De ce? Deoarece pe un raft se va vedea orice depozitezi. De aceea, nu poti sa pui haine pe un raft sau alte obiecte pe care, in mod obisnuit, le depozitezi intr-un dulap.

Ce anume depozitam pe aceste etajere? De la carti frumoase, pana la colectii de DVD-uri si CD-uri, dar si ornamente frumoase si decoratiuni la care tinem. Ideile pot fi nenumarate, nu trebuie decat sa alegem ceea ce ne dorim. Putem sa punem pe astfel de etajere chiar si cateva lumanari parfumate pentru a infrumuseta decorul si pentru a da un iz incantator acelei camere. Suna bine, nu-i asa?


Va lasam sa aruncati o privire peste pozele din acest articol si sa ne spuneti ce etajere credeti ca ati putea sa va montati in casa voastra. Puteti alege diferite dimensiuni si forme, dar si diferite culori.

sursa foto