Sărbători împodobite: Tendințe în decorul de Crăciun pentru acest an

Sărbători împodobite: Tendințe în decorul de Crăciun pentru acest an

Fiecare Crăciun aduce cu el o nouă ocazie de a îmbrăca casele în straie festive și de a crea atmosfera magică specifică sărbătorilor de iarnă.


Anul acesta, descoperim împreună tendințele care colorează și definesc decorul de Crăciun, aducând noutatea și inovația în sărbători.

De la paleta de culori la ornamentele inedite, aceste tendințe te vor inspira să aduci un strop de noutate în împrejurimile tale festive.

Paleta de culori neobișnuită

În acest an, trecem dincolo de paleta tradițională de culori pentru Crăciun și ne aventurăm în teritorii mai îndrăznețe. Combinațiile inedite precum roz și auriu sau albastru marin cu argintiu, aduc o notă contemporană și rafinată în decorul sărbătorilor.


Decor minimalist

Simplitatea și eleganța se impun în tendințele de decor pentru Crăciunul acesta. Optează pentru un stil minimalist, cu puține ornamente bine alese, creând astfel un ambient plin de rafinament și liniște.

Ornamente handmade

Îndreaptă-te către decoruri realizate manual sau achiziționează ornamente unice, create de artiști locali sau de mici afaceri. Ornamentele handmade adaugă un plus de autenticitate și valoare sentimentală în împrejurimile tale festive.

Elemente naturale, organice

Folosirea elementelor naturale precum ramuri de brad, conuri de pin și coronițe din materiale organice este în trend în acest sezon. Aceste detalii aduc o notă rustică și autentică în decorul de Crăciun.


Culori metalice accentuate

Metalicele, în special cuprul și bronzul, sunt culorile preferate pentru acest Crăciun. Ornamentele, lumânările și alte accesorii în aceste nuanțe adaugă un strop de eleganță și căldură în preajma sărbătorilor.

Decor tropical și exotic

Pentru un strop de exotism, optează pentru ornamente și decor inspirat din teme tropicale. Fructe exotice, papagali colorați și accesorii cu motive tropicale aduc o notă proaspătă și neașteptată în decorul de Crăciun.

Stilul scandivan

Simplitatea și funcționalitatea caracterizează și decorul de Crăciun în stil scandinav. Alegeri neutre, materiale naturale, și lumina difuză creează un spațiu relaxant și plin de confort.


Ferestre și uși decorate profesionist

Un trend din ce în ce mai vizibil este apelul la profesioniști pentru decorarea exterioară a casei. Luminițele elaborate, coronițele și scenele tematice în curte aduc un spectacol vizual impresionant pentru trecători.

Decor DIY

O tendință care persistă este implicarea personală în decorul sărbătorilor. Creează decorațiuni DIY (Do It Yourself) sau personalizează ornamentele clasice pentru a adăuga un strop unic de personalitate în decorul casei tale.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI