Si educativ si distractiv! Idei de proiecte din CD-uri

Si educativ si distractiv! Idei de proiecte din CD-uri

Joaca celor mici trebuie sa fie si distractiva si educativa. Activitatile pe care ei le desfasoara la scoala sau la gradinita trebuie continuate si acasa tocmai pentru a le dezvolta indemanarea si dragostea pentru frumos. Nu mai vorbim de faptul ca vor fi entuziasmati la gandul ca trebuie sa realizeze ceva si singuri, desigur sub indrumarea voastra. Dar nu ar fi mai bine sa le realizati impreuna? Noi credem ca da, pentru ca sunt proiecte simple si amuzante. Despre ce proiecte e vorba? Despre figurine realizate din CD-uri. Cu un astfel de material didactic, sigur ii veti tine ocupati o buna bucata de vreme. Oricum celor mici le place sa lipeasca sau sa picteze pe orice.


Iata asadar cum din vechile CD-uri, cei mici pot realiza diverse animale domestice sau salbatice pe care ei le stiu din cartile cu povesti. In plus vor invata sa le recunoasca cu mai multa usurinta.

Daca sunteti in pana de idei si vreti noi proiecte pe care sa le poata realiza nazdravanii vostri, iata 12 idei creative in articolul de astazi, numai bune pentru ei.

CD-uri 3

CD-uri 4

CD-uri 5

CD-uri 6

CD-uri 7

CD-uri 8

 

SONY DSC

CD-uri 10

CD-uri 11

CD-uri 12

CD-uri 2

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI