Solutii de a eficientiza spatiul din casa – 27 de idei de amenajari interioare

Solutii de a eficientiza spatiul din casa – 27 de idei de amenajari interioare

Cu aceste idei practice de amenajari ne adresam in mod special celor care locuiesc intr-o casa la curte. Mai precis ii invitam sa urmareasca 27 de solutii de a eficientiza spatiul de la interior in asa fel incat sa il transforme intr-un spatiu cat mai bine organizat. Insa pot profita de aceste idei si cei care locuiesc la bloc.


Solutii de a eficientiza spatiul din casa – Idei de amenajari interioare

Exista o multime de spatii in casa pe care le putem fructifica la maxim. Ca de exemplu spatiul de pe colt. Este un loc generos care ne ofera posibilitatea amenajarii lui cu diferite rafturi din lemn sau din rigips.

Cum sa amenajam un birou acasa – Idei de a eficientiza spatiul interior

Daca iti place sa lucrezi de acasa si vrei sa ai propriul spatiu, iti sugeram sa te inspiri din aceste idei de a amenaja un birou de lucru cu tot ceea ce iti este necesar.

solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza

Mansarda casei – un spatiu generos dar si util in acelasi timp

Mansarda casei este un spatiu de care putem profita din plin. De ce credem asta? Din mai multe motive. De exemplu, pentru ca putem transforma mansarda intr-un dressing generos. Dar si intr-un spatiu de depozitare a lucrurilor pe care nu le folosim in mod frecvent. Ce am castigat cu asta? Spatiu suplimentar. Iata!


solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza solutii de a eficientiza

Idei de rafturi in mansarda casei.

Masa din mijlocul incaperii – Idei de a eficientiza spatiul

Masa din lemn este un corp de mobilier indispensabil in orice casa. Cu cat este mai mare cu atat va ocupa mai mult spatiu. Ei bine, cu niste idei bune, precum cele de mai jos, putem eficientiza spatiul in asa fel incat sa il transformam intr-unul confortabil. Iata cum!

Daca ti-au placut aceste solutii de a eficientiza spatiul din casa, nu uita de Like and Share!


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI