Solutii istete pentru a depozita eficient ornamentele de Craciun

0
244

Solutii istete pentru a depozita eficient ornamentele de Craciun

Este prea devreme sa ne gandim la decorarea casei, insa te sfatuim ce materiale sa pastrezi si sa le refolosesti pentru o depozitare eficienta a ornamentelor. Din punctul nostru de vedere niciodata nu este prea devreme sa intram in spiritul magic al sarbatorilor de iarna, deoarece acesta ne ofera o liniste sufleteasca si o senzatie placuta de confort.


Mereu au existat probleme in ceea ce priveste gasirea solutiilor potrivite pentru a pastra decoratiunile de Craciun. De ce? Acestea fiind foarte sensibile, realizate din materiale care ori se strica, se sifoneaza sau se sparg, ele pot fi afectate foarte usor de o depozitare nepotrivita.

Hartia de impachetat

De exemplu, hartia de impachetat trebuie depozitata astfel incat sa nu se sifoneze. O solutie pentru aceste hartii de impachetat ar fi depozitarea acestora intr-un loc in care sa nu stea inghesuite. Evitati sa le strangeti cu elastice deoarece acestea se pot strica la fel de usor.

solutii-istete-2

Margelutele pentru brad

Pentru a nu se incurca, pentru a nu fi nevoiti sa le amestecam cu alte decoratiuni, putem refolosi sticlele din plastic atunci cand depozitam margelutele colorate pentru bradul de Craciun. O idee magnifica, nu-i asa?


solutii-istete-3

Saculeti ajutatori

Saculetii din material textil ne pot ajuta sa depozitam decoratiunile si mai important decat atat, sa ne avem in ordine pentru a sti, anul viitor, unde si ce anume gasim. Putem chiar sa si notam cu pixul pe acei saculeti.

solutii-istete-4

solutii-istete-5

solutii-istete-6

Pahare din plastic pentru o depozitare eficienta

Ce mai putem spune? Aici poza vorbeste de la sine! Simplu si eficient.

solutii-istete-7

solutii-istete-8

Luminitele pentru brad

Mereu incalcim luminitele, ne este greu sa le descurcam si de cele mai multe ori se strica cate un beculet. Pentru o depozitare eficienta, aveti nevoie doar de o bucata de carton pe care sa infasurati cu grija aceste siruri de lumini.


solutii-istete-9

solutii-istete-10

Cartoanele de oua

Folosirea cartoanelor de oua este perfecta pentru a depozita globurile. Acestea nu se sparg si le putem categorisi pe culori si marimi.

solutii-istete-11

solutii-istete-12

solutii-istete-13

via