Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Aceste dormitoare amenajate în mansardă sunt creative, inspiraționale. Amenajarea mansardei tale într-un mod confortabil te va face să îți dorești să te muți acolo, iar dacă ai și o priveliște frumoasă, spațiul poate deveni o adevărată oază de relaxare.


De cele mai multe ori, mansarda casei tale este privită ca pe un spațiu de depozitare. Aici ținem lucrurile în cutii vechi, prăfuite, iar acest spațiu poate fi și un loc unde eviți să vii prea des. Se întâmplă destul de des în toate casele, însă poți schimba acest lucru cu un buget destul de mic și cu puțină imaginație.

Cu doar puțin efort poți să schimbi în totalitate mansarda casei tale. O poți transforma într-un spațiu util, cu adevărat practic. De exemplu, poți amenaja aici un dormitor.

Dormitor în mansarda casei tale

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te bucura de un dormitor în mansarda casei este să izolezi spațiul. Este important să te ocupi de izolarea exterioară, dar și de cea interioară a spațiului din mansardă. În acest fel, vei reușit să menții răcoarea pe timp de vară, dar și căldura pe timp de iarnă. Mai mult decât atât, facturile vor scădea.


Cu ușurință, apoi spațiul de aici se poate transforma într-un dormitor practic. Fie că alegi să amenajezi un dormitor pentru musafirii tăi sau pentru tine, acest loc va beneficia de atenția ta mult mai mult decât până acum.

Profită de priveliște

Dacă ai o priveliște frumoasă din mansarda ta, ar fi păcat să nu profiți de acest lucru. O priveliște frumoasă va face ca spațiul să devină mult mai relaxant.

Lasă fereastră liberă astfel încât lumina naturală să intre în această încăpere și să o facă mult mai luminoasă.


Folosește locul și ca spațiu de depozitare

Bineînțeles că te poți folosi de acest spațiu și pentru a depozita hainele din extrasezon. Cu toate acestea, vei profita de un loc amenajat mult mai frumos, de un dormitor modern care să aibă toate funcționalitățile de care ai nevoie.

Poți să optezi pentru a construi aici un dressing potrivit nevoilor tale.

Birou amenajat în liniște

Persoanele care lucrează de acasă și vor să aibă un birou dedicat pot să profite de acest spațiu. Spațiul din mansardă poate să aducă plusvaloare casei tale, dacă știi cum să îl amenajez.


Pe lângă dormitor creativ, poți să te ocup și de amenajarea unui mic birou de unde să lucrez. Vei avea, în acest fel, un spațiu dedicat unde poți să lucrezi în liniște.

 

Baie in mansarda, o modalitate excelenta de a folosi ultimul etaj al casei

Baie in mansarda casei – Relaxare cu priveliste de vis

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI