Casa care se construieste in 6 ore si costa doar 33.000 de dolari

Casa care se construieste in 6 ore si costa doar 33.000 de dolari

Arhitectul italian Renato Vidal a creat casa care se poate construi in doar 6 ore si care costa doar 33.000 de dolari. Trei oameni o pot asambla pe o suprafata dreapta in doar 6 ore, arata foarte bine si este accesibila ca pret. Daca sunteti curiosi, va invitam sa parcurgeti articolul de mai jos pentru a citi toate detaliile despre aceasta casa.


Constructia este certificata ca fiind sigura in cazul unui cutremur. Mai mult decat atat, ea este realizata din materiale de inalta calitate. Aceasta casa vine in diferite dimensiuni. Asta inseamna ca, daca iti doresti ca urmatoarea ta casa sa aiba 27 de metri patrati, ea te va costa 33.000 de dolari. Daca doresti ca viitoarea casa sa aiba o dimensiune ceva mai mare, de 84 de metri patrati, trebuie sa scoti din buzunar suma de 73.000 de dolari.

Toate modelele contin o baie dotata cu tot ce este necesar, o bucatarie ce are toate facilitatile incluse, o scara si instalatii tehnice.

Casa foloseste panouri solare pentru energie, e un loc sigur si comod si poate fi personalizata in functie de nevoile pe care tu le ai. Suna bine, nu-i asa?


Design simplu, minimalist

Aceasta casa pare a fi o casa simpla si intr-adevar, asa si este. Designul ei este unul simplu, insa ceea ce se afla in interior este de departe ceva frumos, fabulos, de care suntem siguri ca va veti indragosti. 

Structura casei nu dauneaza absolut deloc mediului inconjurator.

Si cam asa arata casa cand este gata. Tu ai investi banii intr-o casa frumoasa ca aceasta daca ai avea ocazia? Speram ca si la noi in tara sa avem cat de curand astfel de optiuni.


Casa este decorata cu mult bun gust, insa ea se poate personaliza dupa asteptarile si preferintele fiecaruia.

sursa foto: architecturendesign.net

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI