Spații creative pentru depozitare unelte la tine în magazie sau în curte

Spații creative pentru depozitare unelte la tine în magazie sau în curte

Poți să construiești un spațiu de depozitare unelte atât în magazia ta, cat și în curte. Cu ajutorul unor uși vechi din lemn sau a unor ferestre poți să construiești un mic spațiu pentru uneltele tale.


Ai nevoie să torni beton uniform pentru a pregăti o fundație. După acest pas te vei pregăti de aranjarea unei mici căsuțe din lemn astfel încât să pară că este un loc ideal pentru uneltele tale.

Depozitarea într-un loc special amenajat

Un loc special amenajat poate fi construit chiar de tine, cu ajutorul unor lemne sau a unor uși și ferestre vechi. Aceste spații pot fi poziționate în curtea casei tale, însă ai grijă să fie poziționate cat mai la îndemână, astfel încât atunci când ai nevoie de uneltele tale ele să fie aproape de tine.

Depozitarea în spații create și pentru alte scopuri

De exemplu, poți lua în considerare opțiunea de a construi în curtea casei tale o băncuță din lemn. Cu ajutorul acesteia vei putea să amenajezi sub ea un mic spațiu de depozitare pentru uneltele tale. Va fi ca o ladă de depozitare, unde uneltele tale vor fi protejate de ploi.


Un simplu spațiu amenajat pe perete

Pe peretele exterior al casei tale poți să amenajez un mic raft, raft care nu îți va lua mai mult de o oră pentru a îl construi. Aici poți să îți aranjezi uneltele, astfel încât ele să fie la îndemâna ta.

Dacă beneficiezi de o magazie sau de un garaj, înăuntru acestuia poți să construiești pe perete un astfel de suport pentru uneltele tale.

Spatii organizate pentru depozitarea uneltelor in gradina – Idei utile

Organizarea eficienta si pregatirea uneltelor pentru primavara

Organizarea uneltelor – Idei creative pentru a putea fi eficient si rapid

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI