Proiecte cu adevarat creative realizate din dopuri de pluta

Proiecte cu adevarat creative realizate din dopuri de pluta

Aceste decoratiuni din dopuri de vin sunt duse astazi intr-o cu totul alt nivel. Pot fi numite arta foarte usor si nu cred ca trebuie sa va spunem de ce, deoarece pozele vorbesc de la sine. Iubitorii de vin care colectioneaza dopurile de pluta vor fi fericiti sa afle ca exista proiecte deosebite prin care putem pastra aceste amintiri de la bautura preferata.


Daca doriti sa realizati o coronita pentru usa in forma de inima, ce modalitate mai buna de o face sa arate autentic decat sa o realizati din ceva unic? Incercati dopurile de vin. Proiectele impresionante precum pantalonii realizati din dopuri de pluta, sacoul sau chiar o masina decorata cu aceste dopuri ne-au lasat masca si pe noi. Va invitam sa aruncati si voi o privire peste ele si sa ne spuneti daca va plac.

Sfatul nostru este sa aveti grija cum taiati aceste dopuri deoarece ele se pot strica foarte repede. Daca vreti sa decorati o masa cu ele, trebuie sa taiati bucati egale si, de preferat, de diferite culori.

Vedem si noi, in urmatorul articol, o serie de idei frumoase pentru a refolosi dopurile de vin. Asteptam sa ne spuneti care este proiectul vostru preferat:


dopuri de pluta (1)

dopuri de pluta (2)

dopuri de pluta (3)

dopuri de pluta (4)

dopuri de pluta (5)

dopuri de pluta (6)

dopuri de pluta (7)

dopuri de pluta (8)

dopuri de pluta (9)

dopuri de pluta (10)

dopuri de pluta (11)

dopuri de pluta (12)

dopuri de pluta (13)

dopuri de pluta (14) dopuri de pluta (15)

dopuri de pluta (16)

dopuri de pluta (17)

dopuri de pluta (18)

dopuri de pluta (19)

dopuri de pluta (20)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI