Idei pentru a folosi tuburile PVC in proiecte ingenioase

Idei pentru a folosi tuburile PVC in proiecte ingenioase

Idei numai bune atat pentru cei care locuiesc la curte cat si pentru cei care locuiesc la bloc de a folosi tuburile PVC in proiecte ingenioase.


Pentru inceput ne adresam celor care locuiesc intr-un apartament de la bloc si le spunem ca le-am pregatit in articolul de astazi cateva idei interesante de a transforma tuburile PVC in decoratiuni care cu siguranta vor impresiona pe oricine. Asadar daca vreti o lampa interesanta si usor de facut, priviti cum o puteti confectiona din astfel de tuburi. Daca aveti indemanare si timpul va permite, puteti face decupaje in tub pentru a-i da o forma cat mai inedita. Si mai interesant este peretele despartitor din baie realizat doar din astfel de bucati de tuburi. Desigur ca v-am pregatit si imagini din care sa va inspirati.
Dar cele mai multe proiecte din acest articol sunt pentru cei care locuiesc la curte. Prin urmare daca v-au ramas dupa constructia casei bucati de tuburi de PVC si nu le-ati aruncat inca, iata ce puteti face cu ele. In primul rand puteti confectiona jardiniere verticale pentru florile din gradina voastra. Le puteti folosi de asemenea intr-o magazie ca suport pentru diferitele unelte pe care le folositi la gradinarit sau ca suport pentru sculele cu care lucrati pe langa casa. Dar cel mai util proiect este acela de a confectiona recipiente pentru hrana pasarilor din curte. Ceea ce trebuie doar sa faceti este sa le umpleti tuburile cu hrana. Sunt foarte multe idei in articolul de astazi, care cu siguranta va vor ajuta sa va organizati curtea doar folosind cateva tuburi din PVC.
Amintiti-va de acest articol si voi dragi cititori care v-ati propus anul acesta sa va construiti o casa!

tuburile PVC (1)

tuburile PVC (2)

tuburile PVC (3)

tuburile PVC (4)

tuburile PVC (5)

tuburile PVC (6)

tuburile PVC (7)

tuburile PVC (8)

tuburile PVC (9)

tuburile PVC (10)

tuburile PVC (11)

tuburile PVC (12)

tuburile PVC (13)

tuburile PVC (14)

tuburile PVC (15)

tuburile PVC (16)

tuburile PVC (17)

tuburile PVC (18)

tuburile PVC (19)

tuburile PVC (20)

tuburile PVC (21)

tuburile PVC (22)

sursa: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI