Dressingul un ansamblu necesar la interior – Modele si idei de amenajari

Dressingul un ansamblu necesar la interior – Modele si idei de amenajari

Dressingul este un ansamblu destinat depozitarii si pastrarii hainelor de zi cu zi. Dar si a altor obiecte necesare unei familii cu mai multe persoane. Un dressing este util tocmai datorita modului de compartimentare, in asa fel incat sa existe in permanenta o ordine desavarsita printre lucrurile personale. Asadar ideile de astazi sunt cu si despre amenajari interioare cu cea mai importanta piesa de mobilier.


Dressingul, ca piesa principala de interior – Idei de amenajari

Dressingul este acel ansamblu in care poate depozitata toata imbracamintea intregii familii. De aceea poate ca nu ar fi rau sa amintim cateva din facilitatile unui astfel de corp de mobilier. Partea de mijloc, cea mai accesibila, este folosita pentru articole vestimentare precum camasi, pantaloni, costume sau rochii de zi cu zi. Dar si pentru a depozita prosoapele de exemplu.

dressingul

In general partea de sus a dressing-ului este folosita pentru lucrurile voluminoase. Lucruri gen pilote si perne mari pe care le folosim doar in sezonul rece. In lipsa unui pantofar incapator, partea de sus a dressingului este folosita pentru cutiile cu incaltamintea de sezon. Dar si cea de extrasezon. Tot aici isi gasesc locul si o parte din obiectele marunte folosite ocazional.

dressingul dressingul

Dressingul, un ansamblu costisitor dar necesar in casa – Amenajari interioare

Dressingul este o piesa de mobilier masiva, care ocupa foarte mult spatiu in incapere. Tocmai de aeea il face costisitor din punct de vedere financiar. Dar pe cat de costisitor, pe atat este de necesar intr-o casa cu mai multi membri.


dressingul

Ca de fiecare data nu incheiem fara a va invita sa urmariti si sa comentati aceste idei de amenajari interioare cu dressinguri, acele ansambluri atat de utile si necesare la momentul actual.

dressingul

Idei de amenajari pentru dressing.dressingul

Cum sa eficientizam spatiul de pe colt – idei de amenajaridressingul dressingul


sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI