Suporturi pe verticala – Idei de a economisi spatiul destinat florilor din casa

0
8769

Suporturi pe verticala – Idei de a economisi spatiul destinat florilor din casa

Nu stim daca este doar un mit sau este adevarat, dar am auzit ca florile de apartament nu ar trebui sa se atinga intre ele. Nu pentru ca s-ar “certa” una cu alta, ci pentru ca, individual, s-ar dezvolta mult mai bine si mai armonios. Iar pentru asta au nevoie de spatiu. Dar si de cat mai mult soare. Dar unde sa concentram atatea ghivece in casa?! Simplu. In suporturi pe verticala. Urmarim asadar un articol cu idei de suporturi din lemn, dar si idei de amenajari cu suporturi moderne si elegante.


Idei practice de suporturi pe verticala pentru florile din apartament

Lipsa spatiului din casa ne face sa ingramadim, la propriu, aproape toate ghivecele cu flori. De cele mai multe ori alegem pervazul ca si loc de expunere pentru plantele de apartament. Nimic rau in asta. Beneficiaza in felul acesta de lumina suficienta, dar nu si de spatiu. Pentru asta exista suporturile pe verticala. Ca cele de astazi, de exemplu.

suporturi pe verticala suporturi pe verticala suporturi pe verticala

Suporturi din lemn sau suporturi moderne?

Si una si alta, spunem noi. Suporturile din lemn confera incaperilor un aer natural si proaspat, iar cele moderne indulcesc un ambient luxos si elegant.

suporturi pe verticala

Evidentiem si economisim spatiu cu aceste idei de suporturi pe verticala

Pentru a iesi in evidenta cu un ambient placut si primitor, ar trebui sa ne gandim si la ideea de a aduce naturalul in decor. De fapt, plantele insele sunt niste designeri priceputi. La fel si aceste suporturi din lemn. Impreuna completeaza imaginea de ansamblu si fac decorul mai atragator.


suporturi pe verticala suporturi pe verticala suporturi pe verticala

Forme si modele de suporturi pentru ghivecele cu flori

Nu exista model de suport care sa nu se armonizeze cu celelalte piese de decor din casa. Tocmai de aceea va lasam in compania acestor idei de suporturi pentru ghivecele cu flori, cu atat mai bine daca veti dori sa le puneti in practica.

suporturi pe verticala

sursa foto: Pinterest