Suporturi pentru flori care dau gradinii un aer proaspat si natural

Suporturi pentru flori care dau gradinii un aer proaspat si natural

Anul acesta primavara nu ne-a dezamagit asa cum face ea de obicei. Nu s-a lasat asteptata si si-a facut aparitia imbracata in straie stralucitoare, asa cum ii sta si bine de altfel. A sosit imbracata in ghiocei si in martisoare, dar si in flori colorate. De aceea propunem sa o intampinam si noi cum se cuvine, mai precis cu aceste idei de suporturi pentru flori. Suporturi, care, pe langa faptul ca nu ocupa foarte mult loc, dau gradinii un aer proaspat si natural.


Decoram gradina cu aceste idei de suporturi pentru flori

Nu avem nevoie de un specialist in design exterior pentru a da gradinii acel aer proaspat de care aminteam mai inainte. Ne putem ocupa si singuri de amenajarea ei, astfel incat sa avem cea mai frumoasa gradina din cartier. Dar tot ar trebui sa ne inspiram de undeva. Ca de exemplu din aceste idei de amenajari cu suporturi din lemn, suporturi care permit concentrarea mai multor ghivece de flori intr-un singur loc.

suporturi pentru flori suporturi pentru flori suporturi pentru flori suporturi pentru flori

Idei de suporturi care dau gradinii un aspect cat mai natural

Este cunoscut faptul ca plantele insele sunt o sursa naturala de decor. Ele sunt cele care improspateaza aspectul exterior al casei, automat si al gradinii. Un spatiu lipsit de flori este anost si monoton din toate punctele de vedere. De aceea suntem de parere ca rolul florilor in gradina este esential. Concentrate in suporturi pe verticala, nu doar ca le punem in valoare, dar salvam si o multime de spatiu in gradina. Iata!

suporturi pentru flori suporturi pentru flori

Gradina casei – O mica oaza de frumusete pura

O gradina cu multe flori nu inseamna doar o oaza de frumusete pura. Inseamna relaxare, inseamna privelisti minunate si mai inseamna un strop de bucurie in mijlocul naturii.


Priviti asadar aceste imagini si inspirati-va din ele pentru propriile decoruri exterioare!

suporturi pentru flori

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI