Top proiecte pentru Valentine’s Day pe care le poti face si singur

0
1621

Top proiecte pentru Valentine’s Day pe care le poti face si singur

In luna februarie intampinam cu totii cea mai asteptata sarbatoare a indragostitilor, Valentine’s Day. Ziua Indragostitilor se sarbatoreste pe data de 14 februarie in strainatate, insa si tara noastra a preluat aceasta zi frumoasa pentru a o sarbatori. Ciocolata, ursuleti de plus, cadouri, flori si o multime de zambete si multa iubire. Cam acestea sunt cuvintele care prezinta, pe scurt, sarbatoarea de Valentine’s Day.


Superstitii Valentine’s Day

Superstitiile sunt numeroase, iar noi dorim sa va prezentam astazi cateva dintre ele. Haideti sa incepem! Care sunt acestea? De exemplu, in Marea Britanie domnisoarele pun sub perna in seara de 13 spre 14 februarie frunze de dafin. De ce? Se spune ca, datorita acestor frunze in acea noapte iti vei visa ursitul.
Un alt exemplu este reprezentat de traditiile din Tara Galilor. Acum foarte mult timp, cadoul perfect pentru a arata cat de mare este dragostea pe care o porti pentru celalalt era reprezentat de linguri, in Tara Galilor. Da,da! Ati auzit bine: linguri. Cei care iubeau, indragostitii, sculptau linguri din lemn pe care le dadeau cadou pe data de 14 februarie persoanei pe care o iubesc.

Pe acele linguri erau desenate diverse inimioare, chei, dar si mesaje de dragoste.
Tu cum alegi sa petreci ziua de 14 februarie? Te sfatuim sa realizezi o multime de proiecte de tipul Do It Yourself, proiecte pe care le poti darui celor dragi. Chiar daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, poti darui aceste frumoase decoratiuni si cadouri persoanelor pe care tu le iubesti: mama, tata, sora, frate, unchi, matusa, verisor, dar si o prietena draga. Tu ce zici?

Sa ne bucuram cu totii de aceasta zi frumoasa! Noi va dorim spor la treaba si va invitam sa aruncati o privire peste galeria foto de mai jos!


Descopera si tu care sunt cele mai frumoase proiecte pentru Valentine’s Dat pe care le poti face singur. In plus, iti prezentam o serie de mituri si superstitii despre aceasta zi.

sursa foto