Decoratiuni de perete 3D – cu ajutorul hartiei si a tehnicii origami

Decoratiuni de perete 3D – cu ajutorul hartiei si a tehnicii origami

Majoritatea proiectelor prezentate de pagina noastra sunt frumoase, accesibile si nu in ultimul rand interesante, insa cele de astazi se numara printre favorite si nu exageram cu nimic cand spunem asta. Daca ar fi sa ne apucam si noi de astfel de indeletniciri, cu siguranta ca asta vom face in viitorul apropiat. Despre ce este vorba? Despre tehnica modelarii hartiei sau mai bine spus, origami.


Pe cat de frumoase, pe atat de inedite, decoratiunile 3D realizate din hartie, aproape ca ne-au cucerit pe loc. Nu ne-am fi inchipuit ca simpla indoire a unei coli poate deveni un frumos tablou 3D.

Iata asadar ca unii s-au gandit sa modeleze, cu multa rabdare, fasii de hartie in asa fel incat sa obtina din ele diverse decoratiuni numai bune de expus pe un perete. Este o munca anevoioasa care cere timp, insa produsul final va fi unul cu adevarat spectaculos. Daca nu ne credeti, va invitam sa urmariti imaginile de astazi si ne veti da dreptate.

Tutorialele de astazi va arata pas cu pas cum sa le realizati, de aceea avem incredere ca le veti face cu cea mai mare usurinta. Priviti, inspirati-va si fiti creativi!


decoratiuni de perete 1

decoratiuni de perete 2

decoratiuni de perete 3

decoratiuni de perete 4

decoratiuni de perete 5

decoratiuni de perete 6

decoratiuni de perete 7

decoratiuni de perete 8

decoratiuni de perete 9

decoratiuni de perete 10

decoratiuni de perete 11

decoratiuni de perete 12

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI