Trucuri rapide si utile pentru gradina ta – Sfaturi practice pentru orice gospodarie

0
685

Trucuri rapide si utile pentru gradina ta – Sfaturi practice pentru orice gospodarie

Pune in practica aceste sfaturi practice care iti vor face activitatea in gradina mai rapida, mai usoara si mai placuta.


Am adunat, in articolul de astazi, o serie de sfaturi rapide si utile pentru ca tu sa te bucuri de o gradina absolut superba, zi de zi. Trucurile de aici sunt extrem de usor de pus in aplicare, iar acest lucru le face atragatoare. Sigur o sa vrei sa le incerci si tu,

Zatul de cafea

Zatul de cafea este un excelent fertilizator. In plus, acesta te scapa de daunatorii care vin sa atace plantele sau sa se joace cu ele, asa cum fac pisicile.

Citeste in articolul de aici detaliile complete despre cat de util si benefic este zatul de cafea: Intrebuintari benefice si utile ale zatului de cafea.


Ajuta-te de un prosop umed – Sfaturi practice

Un prosop umed te va ajuta sa pastrezi umezeala necesara pentru germinarea semintelor.

Foloseste paharele

Paharele din bucatarie pot fi folosite la rasaduri pentru a creste plante noi. Foloseste-le pentru aceste activitati utile in gradina ta.

Scortisoara este benefica

Varza ta va creste frumos si sanatos. Tot ce trebuie sa faci este sa presari scortisoara atunci cand varza este tanara. Scortisoara va alunga viermii care adora sa vina sa devoreze frunzele fragede.


Beneficii uimitoare ale scortisoarei in gradina ta

Inlatura afidele cu ajutorul acestor sfaturi practice

Afidele sau paduchii plantelor afecteaza frunzele si pot sa omoare planta. Inlatura aceste afide cu ajutorul unei solutii realizate din sapun lichid si apa. Doua linguri de sapun lichid se amesteca cu patru litri de apa. Foloseste solutia pentru a stropi plantele pe care le vezi afectate de afide.

Despre afide, paduchii plantelor: cum scapam de ele si cum le putem evita

sursa foto: Pinterest