Gradina este aceeasi an de an, doar decorurile sunt altele – idei de amenajari

0
2723

Gradina este aceeasi an de an, doar decorurile sunt altele – idei de amenajari

Gradina este aceeasi an de an, doar decorurile sunt altele, prin urmare ne-am propus sa va incantam cu aceste idei de amenajari exterioare din obiecte simple si la indemana si care se gasesc in orice gospodarie.

Printre obiectele de care va vorbeam mai inainte sunt ghivecele din ceramica. Vopsite si accesorizate putem crea din ele figurine nostime precum cele din imaginile de astazi.

Un alt material foarte usor de gasit sunt ramurile verzi sau altfel spus, nuiele, din care va sugeram sa confectionati cosulete, putin mai mari decat cele obisnuite, pe care puteti aseza ghivecele sau puteti planta direct in pamantul cu care le-ati umplut florile voastre preferate. Ramurile se muleaza usor permitandu-va astfel sa realizati o multime de decoruri indraznete din punct de vedere al designului.

Partea buna este ca proiectele nu sunt greu de realizat, astfel incat oricine are putina indemanare le poate confectiona fara mari eforturi, iar partea si mai buna este ca nu trebuie sa cheltuiti o multime de bani pe ele.

Asadar daca v-ati gandit sa schimbati putin decorul in gradina anul acesta, poate ca nu ar fi rau sa va inspirati din aceste idei de amenajari de astazi.

Idei de decoruri pentru gradina confectionate din ramuri de copaci.

gradina

gradina

gradina

Si o fantana artizanala confectionata din ramuri, este un decor potrivit pentru gradina.

gradina

gradina

Idei de cosulete din nuiele pentru flori pitice.

Idei de a decora un copac uscat, infumusetand astfel gradina din fata casei.

Speram ca v-au placut aceste idei de a va amenaja spatiul din curte cu decoruri simple!

Idei de a folosi butoaiele vechi, transformandu-le in minigradini supraetajate.

Cine este mester si stie sa dea lemnului forme din cele mai neobisnuite, iata un cadru confectionat din scanduri sub forma de peste.

sursa foto

Se incarca...