Modalități colorate de decora gospodăria cu flori frumoase

Modalități colorate de decora gospodăria cu flori frumoase

Decorarea gospodăriei cu flori frumoase este o modalitate minunată de a aduce prospețime și culoare în mediul în care trăim.


Flora este o resursă diversificată și versatilă, care poate fi utilizată în numeroase moduri pentru a transforma spațiul nostru într-un loc plin de viață.

Aranjamente florale de vis

Una dintre modalitățile colorate de a decora gospodăria cu flori este prin utilizarea aranjamentelor florale în diferite colțuri ale casei. Acestea pot varia de la buchete elegante pe mese sau ferestre până la aranjamente mai complexe pe blatul bucătăriei sau pe etajere.

Alegerea unor flori cu culori contrastante sau armonioase poate adăuga un impact vizual puternic în orice încăpere.


Ghivece suspendate

Un alt mod inovator de a aduce flori în decorul gospodăriei este prin utilizarea plantelor suspendate.

Ghivecele colorate suspendate de tavan sau amplasate pe un suport pot crea un efect vizual interesant și pot economisi spațiu. Plantele cățărătoare, cum ar fi trandafirii sau iasomia, pot fi ghidate să se dezvolte pe un grilaj sau un arc. Ele transformă o zonă obișnuită într-un colț romantic și plin de culoare.

Flori poziționate în toată curtea

Pentru cei care au curți sau grădini, posibilitățile de decorare cu flori sunt nesfârșite. Pot fi create alei florale cu flori aliniate de-a lungul cărărilor, grădini cu flori de diferite înălțimi și culori, sau chiar grădini verticale atașate de garduri sau pereți. Toate acestea pot adăuga farmec și personalitate spațiului exterior.


Nu trebuie să ne limităm la spațiul interior sau exterior. Balcoanele sau terasele pot fi transformate cu ușurință în oaze colorate. Cu ajutorul ghivecelor suspendate, a cutiilor pentru flori și a pernelor decorative, aceste spații devin destinații relaxante și primitoare.

Îngrijirea florilor pe timp de caniculă – Sfaturi extrem de utile

Grădinile verticale, un trend eco-friendly – Decor spectaculos cu paleți de lemn

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI