Bai foarte micute, dar amenajate cu stil si cu un design deosebit

0
2284

Bai foarte micute, dar amenajate cu stil si cu un design deosebit

Inspirandu-ne din aceste bai foarte micute, putem transforma o incapere simpla intr-o camera unde folosim si exploatam la maximum spatiul disponibil. Chiar daca baia pe care o avem este una de dimensiuni foarte mici, putem sa aplicam o serie de trucuri pentru a o redecora.


De la inlocuirea cazii cu o cabina de dus pana la folosirea unei chiuvete micute, toate aceste trucuri ne ajuta sa folosim cat mai eficient spatiul disponibil.

Folosirea spatiului de sub chiuveta

Spatiul de sub chiuveta poate fi folosit inteligent atat pentru a acoperi instalatia sanitara, dar si pentru depozitare. Poti amenaja aici un mic dulapior in care sa depozitezi diferite cosmetice sau produse folosite la curatenie.

Cabina de dus cu pereti transparenti

Cabina de dus cu pereti transparenti poate fi ideala pentru baia ta. O incapere micute delimitata cu pereti inchisi la culoare sau colorati poate sa para si mai mica. De aceea, alegerea unor pereti transparenti poate fi ideala pentru baia ta mica.


Spatiul de deasupra toaletei

Spatiul de deasupra toaletei tale poate fi utilizat pentru a depozita aici diferite lucruri. Cateva rafturi simple pot fi montate aici pentru a putea sa profitam de acest mic spatiu liber.

Mai mult decat atat, baile de apartament mai au un loc destul de neutilizat ce poate fi exploatat. Spatiul de deasupra usii poate fi folosit pentru a monta aici un mic dulap. Vei putea sa depozitezi aici hartia igienica, prosoape curate sau o multime de alte lucruri la care nu trebuie neaparat sa ai acces zilnic.

Cum decoram si amenajam practic si eficient o baie micuta

Fii eficace cu ajutorul acestor idei de depozitare intr-o baie mica

Baie in mansarda, o modalitate excelenta de a folosi ultimul etaj al casei

sursa foto: Pinterest