14 Metode diferite prin care putem transforma lazile de vin in proiecte creative

14 Metode diferite prin care putem transforma lazile de vin

Utilitatea diferita a lazilor din lemn a fost si este mereu dovedita prin o multime de metode creative de a refolosi aceste materiale.


De nenumarate ori, lazile din lemn au fost transpuse in decoratiuni fabuloase, care pur si simplu au uimit prin simplitatea si frumusetea lor. Astazi, ne-am intors cu idei creative si o multime de metode pentru a utiliza lazile din lemn in care depozitam, candva, sticlele cu vin. O sa vedeti, in pozele urmatoare, cat de multe idei exista pentru ca voi sa transformati lazile acestea din lemn. Idei interesante gasim in lista larga de mai jos.

Biroul, locul pe care il folosim cel mai des in perioada aceasta

Daca doriti sa pastrati biroul curat si organizat, aveti nevoie mai intai de un birou care sa aiba o structura si un design ce va permite toate aceste lucruri. Ce inseamna asta? Sertare portionate si multiple pentru a putea aranja toate cartile, caietele, dosarele, cat si materialele dorite.

Pentru acest lucru, putem folosi lazile din lemn. Patru lazi sunt suficiente pentru a construi o baza puternica, cu o multime de loc pentru depozitare in interior.


metode-diferite-3

Decoratiuni, piese de mobilier si alte lucruri creative

Trei sau patru lazi de vin pot fi exact ceea ce avem nevoie, daca dorim sa pozitionam cateva ghivece cu plante in casa noastra. Putem utiliza aceste lazi pentru a crea piese noi de mobilier in casa, la libera noastra imaginatie. Pot fi montate pe perete sau puse direct pe podea. De asemenea, le puteti decora folosind vopsea sau decoratiuni simple.

metode-diferite-4

Rafturi pe tot peretele

O metoda tare distractiva si interesanta pentru un birou al unei companii din New York este aceasta: lazi din lemn montate pe perete la diferite inaltime care sunt folosite drept rafturi pentru dulciuri sau alte lucruri depozitate. Nu ca arata minunat?

metode-diferite-8

Masuta de cafea

Exista o multime de moduri prin care o simpla lada din lemn poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza un proiect de succes. De exemplu, ca in poza urmatoare, putem realiza o masuta de cafea draguta si mica. Putem sa o pictam sau doar sa o vopsim simplu pentru a ii da un finisaj frumos, adaugam roti daca dorim, pentru ca aceasta sa fie usor de transportat si gata! Arata superb si este extrem de utila.


metode-diferite-11

O multime de alte idei va invitam sa vedeti, chiar aici:

metode-diferite-2

metode-diferite-5

metode-diferite-6

metode-diferite-7

metode-diferite-9

metode-diferite-10

metode-diferite-12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

metode-diferite-14

metode-diferite-15

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI