17 Suporturi pentru lumanari cu spirit de sarbatoare

0
5671

17 Suporturi pentru lumanari cu spirit de sarbatoare

Aceste lumanari devin centrul atentiei la masa, chiar daca nu doriti sa le aprindeti. Suporturile lumanarilor trebuie sa fie speciale pentru masa de Craciun sau de Anul Nou. Si cand zicem speciale, nu ne referim la suporturi foarte pretentioase sau foarte scumpe. E de ajuns sa decorezi un borcan micut cu diferite modele de iarna: fulgi de zapada, reni, Mos Craciun sau brazi si sa ii adaugi, folosind o funie, o crenguta de brad pentru efect. Daca priviti imaginile de mai jos veti vedea cat de simplu este sa decorati un suport pentru lumanari si cat de bine se asorteaza cu peisajul.


De asemenea, suporturile pentru lumanari vor fi asezate in centrul mesei, asa ca aveti grija sa se asorteze cu accesoriile de aici: fata de masa sau servetelele de pe masa. Cele cu un design rustic se pot asorta si cu un decor modern, minimalist dar si cu alte tipuri de design.

Deoarece detaliile conteaza, in urmatorul articol, va prezentam 17 suporturi pentru lumanari cu spirit de sarbatoare. Voi ce accesorii ati pregatit pentru ca masa de anul acesta sa arate impecabil?

suporturi pentru lumanari (7)

suporturi pentru lumanari (6)

suporturi pentru lumanari (5)

suporturi pentru lumanari (4)

suporturi pentru lumanari (3)

suporturi pentru lumanari (14)

suporturi pentru lumanari (15)

suporturi pentru lumanari (16)

suporturi pentru lumanari (17)

suporturi pentru lumanari (18)

suporturi pentru lumanari (1)

suporturi pentru lumanari (12)

suporturi pentru lumanari (11)

suporturi pentru lumanari (10)

suporturi pentru lumanari (13)

suporturi pentru lumanari (9)

via