Idei de amenajari a camerei copilului in moduri diferite

Idei de amenajari a camerei copilului in moduri diferite

Daca nu mai ai idei de amenajari pentru camera copilului tau, te invitam sa urmaresti aceste proiecte pentru a da o noua perspectiva incaperii.


Daca aveti doi copii, cel mai simplu mod de a-i impaca pe amandoi este sa sa le faceti paturi suprapuse. Desigur, daca aveti mai mult de doi copii, puteti lua in calcul aceeasi posibilitate, de a face paturi suprapuse, exact ca in articolul de mai jos.

Cel mai norocos caz este acela cand dispuneti de mai multe camere, ceea ce inseamna mai mult spatiu pentru voi, ca sa puteti amenaja camerele celor mici, dar si pentru ei, ca sa isi poata alege fiecare unde doreste sa stea, dar si sa aiba libertate si intimitate. Este foarte important sa intelegem ca cei mici au nevoie de intimitatea lor, chiar daca acest lucru consta doar in a sta singuri cand citesc sau cand isi fac temele. Daca cei mici au o inclinatie spre lucrurile artistice: pictat, desenat sau alta forma de arta, vor avea, de asemenea, nevoie de spatiul lor personal.

Dupa ce vom intelege acest concept de „spatiu personal” ne va fi foarte usor si noua, ca parinti, sa ne intelegem mai bine cu ei si sa ne gandim la solutii pentru a redecora camera. Putem sa le lasam spatiul lor chiar daca dispunem de o singura camera pentru a amenaja si avem doi copii. Secretul consta in amenajarea acestei camere si in aranjarea lucrurilor dar si a patului si a birourilor pentru ei.


Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a amenaja camera copilului dar si o multime de idei de design-uri diferite, grupate pe culori in functie de personalitatea copilului sau copiilor tai. Va dorim spor la treaba si vizionare placuta!

idei de amenajari (2)

idei de amenajari (3)

idei de amenajari (4)

idei de amenajari (5)

idei de amenajari (6)

idei de amenajari (16)

idei de amenajari (15)

idei de amenajari (14)

idei de amenajari (13)

idei de amenajari (12)

idei de amenajari (11)

idei de amenajari (10)

idei de amenajari (9)

idei de amenajari (8)

idei de amenajari (17)

idei de amenajari (18)

idei de amenajari (19)

idei de amenajari (20)

idei de amenajari (21)

idei de amenajari (22)

idei de amenajari (23)

idei de amenajari (24)

idei de amenajari (25)

idei de amenajari (26)

idei de amenajari (1)

idei de amenajari (35)

idei de amenajari (34)

idei de amenajari (33)

idei de amenajari (32)

idei de amenajari (31)

idei de amenajari (30)

idei de amenajari (29)

idei de amenajari (28)

idei de amenajari (27)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI