20 ciorapi de Craciun care sigur ii vor atrage atentia Mosului

20 ciorapi de Craciun care sigur ii vor atrage atentia Mosului

Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, nu doar de catre copii ci si de noi, adultii..oamenii mari. Ne bucuram de cadourile primite de la cei dragi indiferent de valoarea acestora, pentru ca pretuim valoarea lor sufleteasca, nu pe cea materiala.


In ultimii ani am adoptat si noi din traditiile si ornamentele americane in ceea ce priveste Craciunul, iar ciorapii de Craciun sunt la mare cautare. Dar de ce sa alegi banalele modele cu rosu si verde, cand poti face singur o multime de modele frumoase. Realizarea si decorarea ciorapilor poate fi o activitate foarte placuta pentru copii, pentru ca ei sunt cei vizati de Mosul.

Asa ca de ce sa nu arunci un ochi pe cele 20 de modele propuse de noi mai jos, sa iti procuri cele necesare si sa te apuci de treaba? Impreuna si cu cei mici, daca ai, va fi o adevarata placere sa aveti astfel de activitati, iar bucuria lor va fi neasemuita.

Gasiti chiar si un tutorial astfel incat sa vedeti pas cu pas cum puteti realiza celebrii ciorapi. De preferat este sa va desenati modelul pe un carton, pe care sa-l decupati si apoi sa croiti dupa forma acestuia.


Spor la treaba si asteptam cu nerabdare poze!

ciorapi craciun 1

ciorapi craciun 2

ciorapi craciun 3

ciorapi craciun 4

ciorapi craciun 5

ciorapi craciun 6

ciorapi craciun 7

ciorapi craciun 8

ciorapi craciun 9

ciorapi craciun 10

ciorapi craciun 11

ciorapi craciun 12

ciorapi craciun 13

ciorapi craciun 14

ciorapi craciun 15

ciorapi craciun 16

ciorapi craciun 17

ciorapi craciun 18

ciorapi craciun 19

ciorapi craciun 20

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI