20 idei pentru confectionarea florilor din diverse materiale, ce pot deveni decoratiuni interesante

0
5084

20 idei pentru confectionarea florilor din diverse materiale, ce pot deveni decoratiuni interesante

Daca iti place lucrul de mana si vrei sa iti petreci timpul relaxandu-te, iti propunem in articolul de astazi cateva idei creative. Asadar, daca ai bucati de materiale multicolore ramasa de la diversele haine pe care ti le-ai croit nu le arunca pentru ca avem noi idei pentru a le transforma in decoratiuni interesante. Poti confectiona, spre exemplu, din astfel de materiale ramase lalele pe care sa le asezi intr-o vaza. Tutorialele de astazi va arata pas cu pas cum sa le realizati. Poti, deasemena, orna o veioza din camera copilului cu astfel de flori, dand o nota vesela incaperii respective. Sau poti pregati un cadou sub forma unui manunchi de flori. Sigur un copil se va bucura cand il va primi, mai ales fetitele. Sunt colorate si ingenioase. Cateva flori astfel confectionate pot deveni un breloc foarte frumos.


Daca va intrebati de ce am ales mai multe decoratiuni sub forma de lalea, va spunem ca sunt cele mai usor de confectionat. Veti vedea in imagini de ce.

Asadar, te invitam sa te inspiri din imaginile de astazi pentru a crea lucruri simple, dar foarte frumoase.

Si cadrele didactice se pot inspira din acest articol. Cu siguranta veti gasi un proiect tocmai bun pentru activitatile pe care le desfasurati la scoala cu cei mici.


Fiti creativi, idei va dam noi.

confectionarea florilor

confectionarea florilor

3

4

5

6 7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

sursa foto