20 Proiecte inspirationale pentru a transforma frumos un spatiu banal

20 Proiecte inspirationale pentru a transforma frumos un spatiu banal

Pentru a va putea seama exact ce inseamna un simplu detaliu care schimba in INTREGIME decorul, v-am pregatit poze cu spatiile, Inainte si Dupa. Sunteti si voi curiosi sa vedeti despre ce este vorba, nu-i asa?


Fiecare dintre noi isi doreste cate o schimbare din cand in cand in viata si mai ales cand vorbim de desing-ul interior si exterior. Fie ca vorbim de schimbari majore sau ca vorbim doar de schimbarea de design a unei simple cutii postale, toate aceste schimbari mici sau mari, tie iti vor aduce fericire in viata. Ati observat ca atunci cand mergem la cumparaturi si ne achizitionam ceva frumos pentru noi suntem entuziasmati sa folosim acel lucru? Acea fericire poate fi obtinuta si redecorand sau realizand lucruri noi, de care mai apoi sa fim mandri. Este important sa fim fericiti si noi punem mare accent pe acest lucru.

proiecte-inspirationale-2

proiecte-inspirationale-3

Ghivece Do It Yourself pe care este scris numarul casei

Ai nevoie doar de cateva galetuse care sa iti serveasca drept ghivece pentru acest proiect superb. Vei folosi doua sau trei, acest lucru depinzand de cate cifre ai nevoie pentru a forma numarul respectiv si pe ele le vei picta sau desena. Arata bine, nu-i asa?

proiecte-inspirationale-4

proiecte-inspirationale-5

proiecte-inspirationale-6

proiecte-inspirationale-7

Un design simplu transformat intr-unul excelent

Casa de mai jos arata superb dupa ce ii schimbam fatada, nu-i asa? Daca stam sa ne gandim, schimbarile nu sunt majore insa efectele vizuale sunt vizibile si sunt de impact. Va invitam si pe voi sa va faceti curaj sa schimbati un pic design-ul peretilor exteriori.


proiecte-inspirationale-8

proiecte-inspirationale-9

proiecte-inspirationale-10

proiecte-inspirationale-11

proiecte-inspirationale-12

proiecte-inspirationale-13

proiecte-inspirationale-14

proiecte-inspirationale-15

proiecte-inspirationale-16

proiecte-inspirationale-17

proiecte-inspirationale-18

proiecte-inspirationale-19

proiecte-inspirationale-20

proiecte-inspirationale-21

proiecte-inspirationale-22

Fie ca alegeti sa construiti ceva nou, cum este bancuta din jurul copacului prezentata in poza de mai jos, sau ca doriti sa reamenajati ceva deja existent, proiectele sunt gata sa va schimbe curtile si casele si sa fie admirate de catre cei dragi.

proiecte-inspirationale-23

proiecte-inspirationale-24

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI