23 de solutii care te vor ajuta sa economisesti cat mai mult spatiu in bucatarie

23 de solutii care te vor ajuta sa economisesti cat mai mult spatiu in bucatarie

Bucataria este una din incaperile defavorizate din punct de vedere al spatiului. Fiind utilizata doar pentru pregatirea hranei, bucataria este totusi incaperea in care ne petrecem o buna parte din timpul nostru. Tocmai de aceea ar trebui amenajata astfel incat sa ne putem desfasura in voie, amenajari care sa ne satisfaca si nevoia de spatiu. Si cum putem face asta decat printr-o organizare cat mai buna. Urmarim asadar un articol cu idei si solutii care ne vor ajuta sa economisim cat mai mult spatiu in bucatarie.


Solutii si idei care ne vor ajuta sa castigam cat mai mult spatiu in bucatarie

Vesela compusa din cani, pahare sau farfurii dar si aparatele electrocasnice sunt doar cateva din numeroasele lucruri pe care le utilizam zilnic in bucatarie. Ei bine, toate acestea ocupa o multime de spatiu. Iata ce putem face pentru a castiga cat mai mult spatiu.

Cum compartimentam mobilierul astfel incat sa castigam cat mai mult spatiu in bucatarie

Una din multele solutii o reprezinta evident compartimentarea mobilierului pe categorii de depozitare. Cu cat mai multe compartimente cu atat mai bine. De exemplu sertarele incapatoare sunt o metoda eficienta de a pastra organizate o multime de ustensile cu care ne desfasuram activitatea in bucatarie. Tot sertarele sunt cele care isi dovedesc eficienta, din punct de vedere al organizarii, si in cazul recipientelor cu mirodenii si condimente. Pastrate in borcane cu filet si de aceeasi dimensiune, le vom avea in permanenta la indemana. Vedem mai jos imagini.

Depozitam eficient si castigam spatiu in bucatarie

Am spus mai devreme, cu cat mai multe compartimente cu atat mai bine. Credem in continuare in aceasta solutie, in principal datorita faptului ca putem depozita eficient o mare parte din tigaile si oalele din dotare. Dar si cutiile pentru alimente.


spatiu in bucatarie spatiu in bucatarie spatiu in bucatarie spatiu in bucatarie

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI