Decoratiuni din ghivece de ceramica – 18 proiecte de realizat vara aceasta

0
4762

Decoratiuni din ghivece de ceramica – 18 proiecte de realizat vara aceasta

Inca mai avem timp vara acesta sa realizam decoratiuni pentru gradina, iar cele din ghivece par a fi cel mai usor de realizat. Presupunand ca avem si materialele didactice, adica ghivece din ceramica, sarma si eventual niste lipici, iar daca nu le avem ni le putem procura de la magazinele de profil, propunem sa urmarim in imaginile de mai jos cele mai frumose idei de obiecte decorative pentru casa si gradina. Dar sa nu uitam de vopseaua necesara pentru a le colora.


In tutorialele de astazi, care ne descriu pe larg pasii pe cum ar trebui sa-i urmam pentru a le confectiona, gasim in acest articol imagini explicite care ne invata de unde sa incepem un astfel de proiect.

Asa cum am specificat si la inceputul acestui comentariu, mai intai de toate trebuie sa ne procuram toate accesoriile necesare, adica doua ghivece mai mari, patru ghivece mici pentru a confectiona mainile si picioarele figurinei, o bucata de sarma mai lunga si o bucata de metal pe care vom infasura sarma la interior.

Pictandu-le in culori vesele vom obtine cele mai frumoase obiecte decorative numai bune de asezat intr-o gradina plina de flori, pe treptele casei sau pe bancuta de la intrare.


Detalii precum expresii ale ochilor sau a gurii, le putem desena cu ajutorul unui marker semipermanent care ne ofera posibilitatea de a le sterge daca nu ne reusesc de prima data.

Asadar daca iti doresti o gradina pastelata vara aceasta, o poti infrumuseta cu aceste decoratiuni realizate din ghivece de flori. Iata!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

Introduceti bucata de sarma prin gaura deja existenta a ghiveciului si infasurati-o pe bucata de metal, pentru sustinere, exact ca in imaginile de mai jos.


Pentru a economisi materiale, va sugeram sa folositi pentru mainile si picioarele figurinei un siret mai lung.

sursa foto