23 Proiecte creative realizate din piese vechi de mobilier

23 Proiecte creative realizate din piese vechi de mobilier

Pentru a fi din ce in ce mai creativi, proiectele Do It Yourself prezentate pe site-ul nostru va vin in ajutor. Ideile pe care le vedeti pe site-ul nostru sunt realizate de oameni cu multa imaginatie si care pun suflet in decoratiunile si ornamentele pe care le fac.


In articolul de astazi, ne-am gandit sa va prezentam cateva proiecte creative realizate din piesele vechi de mobilier. Mereu ne-am gandit ce sa facem cu mobila veche, astfel incat sa nu fim nevoiti sa o aruncam si astfel incat ea sa poata fi refolosita, in folosul nostru. Daca am dori sa o vindem, aceasta optiune ar fi mai costisitoare pentru noi deoarece transportul este destul de dificil de realizat, iar faptul ca noi avem multe amintiri ce se leaga de acele piese de mobilier intaresc ideea de a recicla.

In casa noastra, un rol foarte important il au si electrocasnicele. Daca este vorba de o masina de spalat vase, acestea sunt rezistente si nu se vor strica repede, insa o piesa de mobilier se poate invechi si se poate uza destul de repede, astfel incat sa nu mai poata fi folosita in design-ul incaperii. De asemenea, masinile de spalat rufe pot face parte din decorul unui hol si ele se vor potrivi mereu cu incaperea si cu design-ul ei deoarece sunt facute din materiale moderne si frumoase.

Mobilier vechi, proiecte noi

De exemplu, daca aveti in garajul in care tineti obiectele vechi, trusele de scule si alte lucruri pe care nu le mai folositi, usi vechi din lemn sau scaune ce nu mai pot fi folosite pentru ceea ce fost create, noi te invitam sa fii inventiv si sa realizezi proiecte precum: un suport haios in care sa tii bauturile la rece atunci cand petrecerile din gradina sunt in toi sau o masa pentru bucatarie. De asemenea, nu va ganditi ca un dulap vechi poate fi folosit doar in interior. Imaginatia noastra nu are limite, iar un dulapior vechi din lemn, poate fi folosit pe post de minibar, tot pentru o petrecere sau pentru in gratar in gradina noastra.


Ideile sunt nenumarate, noi nu trebuie decat sa fim inventivi si sa incepem sa le punem in aplicare. Noi va invitam sa refolositi piesele vechi de mobilier din casa si sa le transpuneti in proiecte noi, ce nu necesita bani pentru a le crea. Haideti sa aruncam o privire peste aceste idei:

proiecte creative (2)

proiecte creative (3)

proiecte creative (4)

proiecte creative (5)

proiecte creative (6)

proiecte creative (7)

proiecte creative (8)

proiecte creative (9)

proiecte creative (10)

proiecte creative (11)

proiecte creative (12)

proiecte creative (13)

proiecte creative (14)

proiecte creative (15)

proiecte creative (16)

proiecte creative (17)

proiecte creative (18)

proiecte creative (19)

proiecte creative (20)

proiecte creative (21)

proiecte creative (22)

proiecte creative (23)

proiecte creative (24)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI